Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
09 Kasım 2023 15:34

2023 model 0 km Doğuş Oto bayisinden cupra formentor satın aldım. Otomobilin sağ arka lastiği çivi girmesi sonucu patladı ve deforme oldu, onarım ile güvenli bir hale gelmiyor. Otomobilin üretiminde gelen lastik Türkiye'nin hiçbir yerinde yok ne bayiilerde ne fabrikada ne üretimde (! ) çok enteresan... Doğuş Oto müşteri ilişkilerine kayıt oluşturdum 1 hafta geçti. Beni kayadibi bayiisine yönlendirdi, bayiinin sorumluluğu olmamasına rağmen ilgilendiler sağ olsunlar ancak lastiğin olmadığı aşikarken yine 3-4 gün oyalandık o arada otomobil kullanılamaz durumda. Bugün sonunda dönüş geldi.

Lastikten 1 tane Esenyurt Doğuş ta depoda kaldığını onu verebileceklerini ilettiler. Tamam dedim ardından lastiğin kargo ve işçilik hariç 8640 TL olduğunu ilettiler, komiklik burada başlıyor. Lastiğin rft si yani patlamayan pahalı olan versiyonu dahi 6929 TL! Ben henüz 3 aylık otomobilime 10 gündür binemiyorum mağduriyet iletiyorum ama Doğuş Oto çözüm süreci konuyu çözerken fahiş karlılığı memnuniyetin çok çok önüne koymuş!

Mehdi
Mehdi

Aynı sorun şu anda bende de var. Lastiğim patladı. Yana yakıla lastik arıyorum bulunmuyor. Kasım ayındaki şikayete bakıyorum. Ocak sonu gelmiş hala konu aynı. Sıfır ilerleme, yazıklar olsun. Yanaklar çok ince ve maalesef patlama durumunda çözüm olmaması büyük sorun. Başka markalar eğer bulamıyorlarsa 4 lastiği de değiştirip 1 lastik ücreti alıyorlar. Aracım 1.400 km'de ve üstteki dokunmatik panel bende de değişti bu arada 2. Ayında. İlave yol sesi, ilave 143kmde saçma bir titreme.

Cupra Formentor Lastik Sorunu

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
05 Kasım 2025 13:52