T. C. Cumhurbaşkanlığı Engelli Aracını 3. Dereceden Akrabanın Kullanamaması

Yigit
29 Şubat 2024 20:5216.391

2023 Ocak ayında çıkartılan %90 ve üzeri engel raporuyla alınacak aracın yalnızca 1. Dereceden akraba ve sıhri (damat, gelin kullanıyor fakat kan bağı olan torunlar kullanamıyor) akraba kullanabilir ibaresi tamamen olumsuzluk çıkaran bir karardır.

Annem büyükannem ve ben aynı evde yaşıyoruz. Annemin aracı kullanamadığı zamanlar mecbur ben kullanmalıyım. Bu vatandaşı zora sokan bir karardır. Umarım devlet büyüklerimiz bunu değiştirip eski haline çevirir tekrar.

Berkay
Berkay
9 Temmuz 2025 15:11

Hocam selam aynı sorunu yaşıyoruz engelli halama biz bakıyoruz yeğeni oluyorum herhangi bir çevirmeye girdinmi sorun yaşattılar mi

Mine
Mine
1 Mayıs 2024 12:24

Merhaba hocam, şu ana kadar kullanırken herhangi bir sorun yaşadınız mı? Genelde kaza vs durumları dışında kullanımında sıkıntı çıkmayabilir diye duydum ama kararsız kaldım bu konuda. Siz aracı kullanırken problem yaşadınız mı?

T. C. Cumhurbaşkanlığı Engelli Aracını Torunun Kullanamaması

Sinan
5 Şubat 2024 02:5711.167

Engelli aracını sadece birinci derece akrabanın kullanabilmesi, torunun kullanamaması mağduriyet yaratıyor. Dedeme biz b...

4 Destek3 Yorum

T. C. Cumhurbaşkanlığı Engelli Aracını İkamette Beraber Kalan Torunlarında Kullanabilmesi

Levent
3 Mayıs 2024 01:2627.569

ÖTV indirimli aracın sadece 1. Derece yakınların tarafından kullanması çok saçma bir uygulama. Mağduriyet ve suistimal e...

6 Destek3 Yorum

Tümünü Gör
Cumhurbaşkanlığı Bilem Beach'te Hilti İle Falezler Tahrip Ediliyor

CumhurbaşkanlığıBilem Beach'te Hilti İle Falezler Tahrip Ediliyor

Hakan
Cumhurbaşkanlığı Barınma Problemi Yaşıyorum!

CumhurbaşkanlığıBarınma Problemi Yaşıyorum!

Gülnaz
Cumhurbaşkanlığı Gerekli Yetkililerden Bir An Önce Çözüm Talep Ediyoruz

CumhurbaşkanlığıGerekli Yetkililerden Bir An Önce Çözüm Talep Ediyoruz

Emrah
Yüksek Sağlık Kurulu Mağduriyeti!

Yüksek SağlıkKurulu Mağduriyeti!

Hatice
Artvin Yusufeli Alanbaşı Köyü Aslanlı Mahallesi Elektrik Kaçağı!

Artvin YusufeliAlanbaşı Köyü Aslanlı Mahallesi Elektrik Kaçağı!

Recep
Cumhurbaşkanlığı 28. 5 Emeklilik Mağduru