Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Courself Ödeme Gecikmeleri Ve Belirsizlikle Mücadele

24 Kasım 2024 18:13

Courself Stripe ödeme sistemi üzerinden gerçekleştirdiğim satışların ödemelerini 60 günü aşkın bir süredir alamıyorum. Ödeme talep formunu eksiksiz doldurdum, tüm gerekli belgeleri (routing ve account numaraları dahil) ilettim ve sürecin hızlandırılması için iletişim sağladım. Ancak, bu kadar uzun sürede tarafıma ödeme yapılmadığı gibi, net bir çözüm ya da süreç hakkında bilgi verilmemektedir.

R** K** ile yaptığım yazışmalarda muhasebenin tek tek satışları inceleyerek ödeme planladığını belirttiği bir açıklama aldım. Ödemelerin direkt olarak şirket hesabıma aktarılmasını tercih ettiğimi belirtmeme rağmen hâlâ bir sonuç alamadım. Ayrıca, kendisine bu gecikmelerin sorun oluşturduğunu dile getirdiğimde “chargeback risklerinin değerlendirilmesi gerektiği” gibi standart bir yanıt aldım. Ancak bu süreç tamamen belirsiz ve mağduriyetim devam etmektedir.

Bu süreç iş süreçlerimi olumsuz etkiliyor. Tarafıma herhangi bir somut çözüm sunulmadığı gibi, sürekli gecikmelerle karşılaşıyorum. Courself Stripe ödeme sistemini kullandığım için Courself tarafından bu sürecin hızlandırılmasını ve yaşanan mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

Şeffaf ve hızlı bir çözüm süreci bekliyorum. İşlemlerimin hızlandırılmasını ve ödemelerimin bir an önce hesabıma yatırılmasını rica ederim.

20 Aralık 2024 16:48

Son ödeme olarak 31 Aralık tarihini verdiler. Gelişmeleri aktaracağım.

20 Aralık 2024 17:09

Bugün ödemelerimin büyük bir kısmını aldım, geri kalan tutarla alakalı bilgi almak için kendilerine mail attım.

02 Ocak 2025 12:51

Ne maillere döndüler, ne ödemeyi aldım. Bu şirketi ve bu şirketle çalışmanın potansiyel sorunlarını Türk halkının takdirine bırakıyorum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

02 Ocak 2025 15:03 (Şikayetten 1 ay sonra)
02 Ocak 2025 15:08

Verdiğiniz cevap var olan iletişimsizliği ve belirsizliği açıklayamıyor. Ana Başlıklar: 1) Mail dönüşlerini alamadım. 2) 31 Aralık taahhüdüne uyulmadı. Bunlarla alakalı hiçbir cevap alamadım. Öylesine cevap alamadım ki sadece Şikayetvar üzerinden iletişimde kalabiliyoruz.

02 Ocak 2025 21:48

Bu şekilde şikayeti kapatıyorum, hizmetimizi de sonlandıralım o zaman. 2 yıl sonra dispute ve chargeback riski ortadan kalkınca ödemeniz tamamlanır.

Furkan sonucu yetersiz buldu

Furkan
16 Şubat 2024 10:59
Courself Firmasının Gerçek Yüzü
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

İstenmeyen Abonelik Yenilemesi Ve İade Talebi

14 Ocak 2025 12:30

06 Nisan 2025 21:27
İptal Edilen Abonelikten Sonra Yetkisiz Ödeme Çekme Girişimi
Ege sonuçtan hiç memnun değil

Hizmet Süreçlerinde Büyük Hayal Kırıklığı

29 Ocak 2025 15:13