Çorum Özel Hastanesi Saatimiz Hastanede Kayboldu

29 Eylül 2023 21:15

26 Ağustos 2023 Cumartesi günü eşim Kadın Doğum Servisinde bir operasyon geçirdi. Kolunda güncel piyasa değeri 15 binin üzerinde olan Guess Collection marka bir saati vardı. Takılan serumun kolunda şişlik oluşturduğunu kendimiz fark ettik. Saati çıkartıp yastığın altına koyduk. İlerleyen saatlerde eşime narkoz verilerek operasyon gerçekleşti. Operasyondan yaklaşık 1,5 saat sonra da hastaneden taburcu olduk.

Ertesi sabah (Pazar) eşim saatin olmadığını fark etti. Hastane servisini arayıp haber ettik. Bize, odaya bakıp haber edeceklerini söylediler. Arayan soran olmayınca birkaç saat sonra hastaneye gittim. Servisteki görevliler, her yere baktıklarını ama bulamadıklarını söylediler. Bilgi vereceklerini söylemlerine rağmen aradan geçen sürede neden aranmadığımızı sorduğumda iş yoğunluğu bahane edildi.

Pazartesi günü hastaneye tekrar geldim. Baş hemşireyle görüştük. Çamaşırhane dahil her yere bakıldığı ama bulunmadığı bilgisini verdi. Bizi Halkla İlişkiler bölümüne yönlendirdi. Burada şikayet başvurumuzu yaptık. Bize sonucun bilgisinin verileceği söylenip hastaneden ayrıldık.

Aradan dört gün geçti. Tıpkı ilk gün servisten haber edileceği söylenip arayan olmadığı gibi geçen sürede de kimse aramadı. Perşembe günü hastaneye gittim. Bölümdeki görevli bayan personel, saatin personel de dahil herkese sorulduğunu fakat bulunamadığını belirtti. Bu bilgiyi kaç gündür neden bize iletmediklerini sorduğumda bir cevap alamadım.

Daha sonra görevli bir müdür konuyla bizzat ilgileneceğini söyledi. Bize güvenlik kameralarının önce bozuk olduğu sonra kameraların çalıştığı söylendi.

Yaklaşık 10 gün sonra arandım. Yine saatin bulunmadığı bilgisi verildi. Bu süreçte bir idari soruşturma açıp açmadıklarını, personelden yazılı belge alıp almadıklarını sorduğumda böyle bir işlem yapılmadığı söylendi. Telefondaki şahsa soruşturma bile açılmadığını, böyle saçmalık olmayacağını, ortada hastanede kaybolan bir eşyanın olduğunu, zarara uğradığımı söylenince yazılı soruşturma durumunu değerlendirip bilgi verileceği söylendi.

29 Eylül 2023 21:09

(Devamı)

Tabii, aradan geçen sürede tahmin ettiğiniz gibi ne arayan oldu ne de soran.

O gün hastaneye muayene ücreti de dahil 7 bin tl bin üzerinde ödeme yaptım. Böylesine ödemelerin tereddütsüz bir çırpıda yapıldığı bir hastanede, kaybolan saatimiz buhar olup uçup gitti.

Saatin aranması sürecinde personelin samimiyetten ve süreç hakkında bilgi vermekten uzak tavrı, bir soruşturma bile açılmaması, ve personelin adeta saatin bulunmaması için çaba sarf ediyor gibi davranması izlenimi bu kuruma olan inancımı yitirmiştir.

04 Ekim 2023 14:34 (Şikayetten 4 gün sonra)

Seda
Seda

Kusura bakmayın ama sizin hatanız. Madem saatiniz o kadar değerliyse yastığın altına koymasaydınız

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Medistanbul Hastanesi Unutulan Gazlı Bezler Nedeniyle Mağdur Olduk

12 Haziran 2023 17:57