01 Ağustos 2024 11:27

Merhaba, 29 Temmuz 2024 tarihinde Corendon Airlines ile Düsseldorf-İzmir uçuşu gerçekleştirdim. Bagajım kırık bir halde geldi. Değiştirilmesini istedim, ancak ellerinde büyük boy valiz olmadığını söylediler. Rapor tutup hava yolu şirketiyle sorunu çözmemiz gerektiğini belirttiler. Akabinde şirketin istediği belgeleri gönderdim. Bana oluşan hasarın 20 Euro kadar olduğu ve bunu kabul etmem gerektiği söylendi. Bu fiyata bırakın o kalitede bir valiz almayı, bez çanta bile alamazsınız. Ürünün benzeri ile değiştirilmesini ya da 85 Euro ödediğim miktarın ödenmesini talep ettim. Şimdi de fatura ibrazı istiyorlar. Siz tatile gelirken her şeyin faturasını yanınızda mı getiriyorsunuz? Corendon Airlines, kendine yakışanı yap ve müşteriyi mağdur etme. Lütfen gerekli yerlere bu dilekçemi iletin. İyi çalışmalar.

02 Ağustos 2024 13:43 (Şikayetten 1 gün sonra)

İyi günler. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili yetkili departman ile iletişim halindesiniz. Gerekli bilgilerle birlikte işleminiz tamamlanacaktır. Yorumunuzu da aynı şekilde yetkili departmanımıza iletiyor olacağız. Saygılarımızla.

Bülent
Bülent
04 Ağustos 2024 14:25

Merhaba, yetkili departman sorunu çözmek istemediği için şikayet vara başvurdum, anlaşılan bize mahkeme yolu gözüktü, hakikaten pişmanlık sınız. Hem insanların sağlam valizini kırın hem de sorumluluk alıp mağduriyetimizi gidermeyin.

05 Ağustos 2024 11:10

17 Ağustos 2024 00:39
Corendon Hava Yolları İle Bagaj Kabusu
Abdurrahim sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 13:10
Corendon Airlines Düsseldorf-İzmir Uçuşunda Bavul Zararları Ve Yetersiz Tazminat

19 Temmuz 2023 11:40
Corendon Airlines Hasarlı Bagajın Yenisinin Verilmemesi
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2024 23:44

05 Aralık 2024 22:29