Corelli Bisiklet Yetkili Servisi 200 TL Kurulum Ücreti İstedi

13 Mayıs 2023 15:18

Corelli Snoop 3.2 24 jant 21 vites (siyah - neon kırmızı) bisikletimi 2 gün evvel Antalya'daki kargodan teslim aldım. Antalya'daki ücretsiz kurulum yapan listedeki yetkili servise (furlan bisiklet) bisikletimi getirdiğimde kapısı kapalıydı ve kapıda yazan numarayı aramamız gerektiği yazıyordu. Aradığımda beni 1 kilometre uzağında özgüven ticaret denilen bir yere yönlendirdi ve burası benden 200 TL kurulum ücreti istedi. Normalde 250 TL olduğunu, firmadan kurulum için 50 TL verildiğini ve onlar için yetersiz bir ücret olduğunu, bu 50 TL' yi firmadan aldıkları için de benden alacakları 200 TL'ye yapabileceklerini söylediler.

İtiraz ettim ve ısrarla daha evvel de 2 defa bu firmadan alışveriş yapıp ücretsiz kurulum ile süreci başlattığımı anlattım fakat malum dolar euro piyasası falan gibi saçma gerekçeler anlatmaya başlayarak yapamayacaklarını belirttiler. Firmaya bildireceğimi söylediğim zaman da firmanın bu konuda bilgisi olduğunu ve onları anlayışla karşıladığını söylediler. Enayi gibi hissedeceğim halde sırf iş hallolsun, oğlum üzülmesin diye yanımdaki 100 TL 'yi vereyim dedim, 100 liraya yapamam dedi. Oğlum bu duruma çok üzüldü, kutuyu yüklenerek o kadar yolu geri geldik. Bu konuda firmayı aradım, cumartesi çalışmıyorlar, ulaşamadım, mail attım. İvedi olarak çözüm bekliyorum.

16 Mayıs 2023 16:50 (Şikayetten 3 gün sonra)
Nihat
18 Mayıs 2023 11:43

Yetkililerin yönlendirmesi ile Hayat Bisiklet servis noktasına gittim ve bu seferki servis ilgiliydi sağ olsunlar. Fakat kutu içerisinden garanti belgesi ve ücretsiz kurulum kuponu çıkmadığı için yine ücret ödemek zorunda kaldım. Bu konuda mağduriyetim giderilmedi maalesef. Hem garantim başlatılamadı hem de kurulumu ücretli yapmış oldum.

Aykut sonucu yetersiz buldu

21 Temmuz 2023 11:24

20 Haziran 2023 17:25
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 11:49
yanlis-urun-ve-yetersiz-servis-hizmeti-3.pdf
Onur sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2023 17:16

09 Ocak 2024 23:17