Elif sonuçtan hiç memnun değil

Cookplus Karaca Online Paramı Çekti Siparişlerim Yok

04 Ocak 2024 16:31

Karaca'dan 3 tane ürünün 3.098 TL ödemesi benden alındı fakat sipariş oluşmadı. Ben 1 haftadır hem karacayla hem bankamla oradan oraya oyalandırılıyorum, iki tarafta paranın nerede olduğuna dair hiçbir kanıt gösteremiyor. Karaca paranın onlara gelmediğini banka ise paranın hesaptan çekilmiş olduğunu söylüyor. İnsan oyalamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Ben hesabımdan çekilen 3.098 TL nin kim tarafından çekildiyse acilen iadesini istiyorum. Paramla rezil ettiniz beni yeter

Yorumlar (5)

Halil

Benim de başıma aynısı geldi dun aksam sipariş verirken, simdi Karaca onlara ödeme gelmediğini, hepsipay ise onlardan para gittiğini belirtiyor, bakalım ne olacak

Halil

Merhaba, bir gelişme var mı sizde? Benim başvuru sonucu hala yok, savunma istendi, savunma geldi diyordu 9 şubatta, hala öyle şu an.

Elif

Bir gelişme yok ben de aynı şekilde şikayette bulundum 1-3 ay içinde çözüme kavuşulur dediler bekleyeceğiz artık Yapacak bir şey kalmadı

Halil

Merhaba, bir gelişme var mı? Ben Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım bakalım. Çünkü Karaca ile çözülecek gibi değil, boşuna zamanımızı alıp sinirlerimizi yıpratıyorlar

Elif

1 haftadır bir bankayla bir karacayla iletişim kurmaya çalışıyorum ikisi de birbirinden beter kolay mı kazanıyoruz parayı şaka gibi ya

01 Eylül 2023 15:37
Elif sonuçtan hiç memnun değil