21 Haziran 2024 23:13

04.07.2023 tarihinde onlinedan Converse aldım. Aldığımdan beri çok az kullandım. Birkaç giymede sol baş parmak kısmının üst tarafındaki kumaş yırtıldı. Çocukluğumdan beri Converse giyerim ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. Bununla ilgili bir şey yapılabilir mi diye müşteri hizmetlerini aradım. Bana iade için incelemeye gideceğini olumlu olursa para iadesi yapılacağı söylendi mağazadan alsaydım eğer ellerinde varsa değişim yapılabildiği söylendi. Ben aldığımda ayakkabımın fiyatıyla şu an ki fiyatı aynı değil ki Converse 2 yıl garanti veriyor. Ben tekrar almak istesem üste para vereceğim. Benden kaynaklı olmayan bir hata yüzünden neden ben fazla para ödemek zorunda kalıyorum. Hayatımda duyduğum en saçma şey lütfen bu konuda bir çözüm bulunsun. Online işlemle mağaza işlem aynı olmalı ya da mağazaya yönlendirilmeli ilk defa Converse aldığıma çok pişman oldum!

profile profile profile
22 Haziran 2024 08:56 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

Seda
Seda
22 Haziran 2024 14:47

Converse onlinedan asla ayakkabı almayacağım hatta bu saatten sonra Converse alır mıyım emin değilim en sevdiğim ayakkabıdan resmen soğuttuğunuz sisteminiz çok kötü asla müşteri memnuniyetine önem vermeyen bir marka! Dönüş yapılmasına yapılıyor ama çözüm sıfır!

Engin
Engin

Merhaba ben Converse mağazasından aldığım halde ürünü ne iade alıyorlar ne değişim yapıyorlar. Her durumda farklı bir bildi sunmaktalar maalesef marka Türkiye'deki eren perakendenin uygulamalarından habersiz.

converse-tam-bir-hayal-kirikligi-5.jpg
converse-tam-bir-hayal-kirikligi-2.jpg
Özgür
Özgür

Aynı sorun bende de var. İade/değişiklik talep ettim fakat kullanıcı hatası dediler. Anlamadığım nokta binlerce kişi aynı dertten müzdaripse iğneyi müşteriye değil kendine batırmalısın sevgili Converse!

Rümeysa
14 Aralık 2023 17:41

30 Aralık 2023 13:59
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Songül
12 Ekim 2023 22:14