Melike sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 22:23

18.10.2023 tarihinde Converse online mağazasından Chuck 70 model sipariş ettim. Ürün 1 hafta sonra teslim edildi. Teslimatın üzerinden 1 hafta geçtikten sonra ürünü Yurtiçi Kargo aracılığı ile iade ettim. Ürün sipariş numarası: 2424351978317374.001, iade kargo takip numarası: 110983022046. Ürünü almalarına rağmen paramı iade etmiyorlar. İki kez e-posta göndermeme rağmen 'Biz size dönüş sağlayacağız.' diyorlar; ancak geri dönüş yapılmıyor. Büyük bir firma olduğu için güvenerek alışveriş yaptım fakat hayal kırıklığına uğradım. Bir daha bu firmadan alışveriş yapmayacağımı belirtmek isterim ve şu an için en önemli beklentim para iademin yapılmasıdır.

12 Aralık 2023 23:33

Converse markasından 18 ekimde ayakkabı satın aldım bana ulaştıktan bir hafta sonra yani 11 kasımda iade ettim 13 kasımda kargo firması tarafından ulaştırılmış. Ancak eren perakende ürünümü almasına rağmen paramı iade etmedi. Beni arayıp ilgileneceğiz dediler kapattılar hiçbir şey de yapmadılar 24 saat içerisinde CİMER'e şikayette bulunacağım. Şikayetlere sadece ilgileneceğiz deniyor. Böyle global bir markadan böyle bir muamele beklemezdim. Hem ürünü aldı hem paramı.

Ek
Ek
03 Aralık 2023 08:45 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

04 Aralık 2023 15:28

Yurtiçi Kargo 11 kasımda verdiğim kargoyu 13 kasımda eren perakendeye teslim ettiklerini teyit etti. Kaçıncı mail ve şikayetim olmasına rağmen biz kontrol edip dönüş sağlayacağızdan başka bir cevap sunulmadı. Sorunum bir an önce çözülmezse yasal yollara başvuracağım

09 Aralık 2023 18:19

Ben yorum yapınca beni müşteri temsilcisi hemen aradı şikayetimin incelemeye alındığını söyledi beklememi rica etti peki dedim ama üstünden 1 hafta daha geçti ve hala bir dönüş yapılmadı benim 11 kasımda iade ettiğim ürünü 13 kasımda covers markası iade almış Yurtiçi Kargo'yla görüştüm hemen dönüş yaptılar ama convers yapmıyor artık param gasbediliyor diye mahkemeye başvuracağım paramı zarara soktunuz bir daha da asla bu markadan almayacağım herkese de çalışma ahlakının olmadığını asla almamaları gerektiğini yayacağım

28 Aralık 2023 21:50

Buraya şikayet ettim defalarca kez mail attım ve arayarak müşteri hizmetlerine şikayette bulundum. Sizi arayacağız diyerek asla dönüş yapmıyorlar. Benim param üzerinden kar üstüne kar yapılıyor ama benim param hiç ediliyor. Kimse bu markadan alışveriş yapmasın. CİMER'e şikayet ettim. Tüketici Hakları'na da şikayet ettim yıl dönünce de dava açacağım eğer hala param iade edilmezse

Berna sonucu yetersiz buldu

25 Ekim 2024 21:35
Yanlış Ürün Ve Geciken İade: Converse Alışveriş Krizi
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 21:32
Yanlış Ürün Teslimatı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Yanlış Ürün Teslimatı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Ecem sonuçtan memnun

17 Temmuz 2023 13:01
"Gecikmeli de olsa sorun çözüme kavuştu, ilginiz için teşekkür ediyorum"

Converse İade Sürecinde Bilgilendirme Ve Geri Dönüş Eksikliği

27 Mayıs 2025 09:45