Derya sonuçtan hiç memnun değil

Converse Ayakkabılarla Kayma Problemi

Converse Ayakkabılarla Kayma Problemi
14 Kasım 2024 00:12

Orijinal Converse aldım. Ayakkabıların tabanı sürekli kayıyor. Alt tabanı tırtıklı kaymaz sandım. Ama hiçbir spor ayakkabıda yaşamadığım şekilde çok kötü kayıyor. Islak zemin ya da nemli bir zeminde ya da asfalt bir yolda giderken bile kayıyor. Bugün 3 kez düşme tehlikesi atlattım. Tabanı nasıl bu kadar kötü olur?

14 Kasım 2024 09:00 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

Derya
Derya
03 Aralık 2024 21:03

Merhaba, ürün üretim hatası bulunmamaktadır açıklaması ile tarafıma iade ediliyor. Ben su geçiriyor demedim, tabanı açıldı, tabanı kırıldı, bezi parçalandı vs demedim, ıslak zeminde deli gibi kayıyor, öyle ki yürünmüyor, düşmeye ramak kalıyor. İddiam bu çünkü kaç kez test ettim hep aynı. Bu zamana kadar hep aynı modelin reputasyonlarını defalara kullandım, hiç birinde böyle bir sorun yaşamadım. İlkmkez yaklaşık 10 katı ödeyerek orijinal ürün aldım ve durum ortada. Üretim hatası olmadığının tespiti neye göre yapıldı, ıslak zeminde yürüyüş gerçekleştirildi mi mesela. O zaman neden tabanı tırtıklı yapıyorsunuz, öyle olmasa bile bu bir spor ayakkabı, kösele ya da rugan değil ki, altı tırtıklı olmasa bile kayması normal bir durum değil. Madem bir çözüm yok ben bundan sonra reputasyondan devam. Beni kaybettin Converse

Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

Sevilay
10 Mart 2024 00:42
Converse Ayakkabının Tabanı Çok Kayıyor
Müjgan sonuçtan hiç memnun değil

Kaygan Ayakkabılarla Tehlike Saçan Converse

Müjgan