İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Comnet Daha Sürem Varken İnternetimi Kapattı.

İbrahim
29 Mayıs 2024 21:58

Comnet internetine geçiş yaptığım güne yazıklar olsun. Bir internet firması bu kadar mı umursamaz olur? Müşteri hizmetlerini zaten unutun, öyle bir şey yok. Bir sorun yaşarsanız ki bu son günlerde günde 10-15 kere internet kesiliyor ve modemle baş başa kalıyorsunuz. Destek kaydı açarsınız, kendi kendine kapatırlar. Ya da standart bir cevapla kapatırlar destek talebini.

Sinirlenirsiniz çünkü çocuğunuzun online dersi vardır ve dersin yarısını kaçırır saçma sapan kesintiler sebebiyle. Sonra bir destek talebi daha açıp verip veriştirip, 'Sizin vereceğiniz interneti...' dersiniz. Sonra ne olur biliyor musunuz? Sizin parasını verdiğiniz ve daha günlerce süreniz olan interneti çat diye kapatırlar bir akşam vakti. Hem paranız gider hem de internetiniz. Üyeliği sonlandırdıkları için farklı bir internete yeniden bağlantı ücreti ödeyip abonelik başlatmak zorunda kalırsınız.

Comnet pişmanlıktır. Ben sizi uyarayım da, kendine zerre kadar saygısı olan biri bu internet şirketini kullanmaz. Bu yazımı da tüm forumlarda paylaşacağım.

profile profile

Fatih
Fatih

Kesinlikle yazdıklarınıza katılıyorum. Sorunumu çözmek yok, müşteri hizmetleri hafta sonu tatilde, şikayet var yazdım diye interneti iptal ettiler, Başka servis sağlayıcıdan yeniden abonelik ücreti ödemek zorunda kaldım, pişmanlık.

Sadin
Sadin

Aynı olay dün başıma geldi müşteri hizmetlerini şikayet ettim diye habersin internetinikeserler suçun ne bizi şikayet etmeyeceksin bu yazışmaları devletin adli kurumları görmüyormu tüketicinin seni şikayet ve eleştirme hakkı vardır siz bir defa müşteriye beli bir gün vermeyene kadar internetini kesme hiçbir kanun da yok kendilerini çok uyanık sanıyorlar kısacası Com net kullanacaklar iyi düşünsün

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2023 00:39
Mert sonuçtan memnun değil

28 Mayıs 2024 01:01
Begum sonuçtan hiç memnun değil

Begum
05 Aralık 2024 19:11