Senem sonuçtan hiç memnun değil

Maltepe Park Columbia'da Kusurlu Ürünü İade Almıyor, Değişim Yapmıyor.

08 Haziran 2024 13:31

Maltepe Park Columbia mağazasından mart ayında 2 adet mont aldık. Bu süreçte satış sorumlusu montun özelliklerini öve öve bitiremedi. İkisine 15 bin TL ödedik. Sonrasında rahatsız edici derecede kaz tüyü kokusu ve su kaydırma teknolojisi olmasına rağmen hafif ve kısa süreli yağmurda bile omuz kısmından yağmur geçirdi. Bir diğeri ise omni-heat teknolojisi ürünü olmasına rağmen montu giydiğimde dışarıdaki hava çok soğuk olmamasına rağmen mont sıcak tutmadı. Mağazaya götürüp 19 Mayıs'ta inceleme süreci başlatıldı, 5 Haziran'da tarafımıza ürünün kusurlu olmadığı belirtildi. Sonuç olarak sattığı ürünün hiçbir şekilde arkasında durmayan, bahaneler ile müşteriyi başından savmaya çalışan bu firmadan bir daha alışveriş yapmayacağım ve kimseye de önermiyorum. Türkiye şartlarında sattığınız ürünlerin büyük paralar olduğunu unutmayın, bu kadar insanı mağdur etmeye kimsenin hakkı yok. Sattığınız ürünlerin arkasında durmaya davet ediyorum sizi.

profile profile profile
Senem
Senem
10 Haziran 2024 21:18

Maltepe Park Columbia mağaza müdürü İkinci defa detaylı inceleme için siz mail atın biz bu defa ilgi göstereceğiz demesine rağmen, attığımız mail çok kısa bir sürede daha önce incelenmiş diye olumsuz cevap geldi. Akabinde mağazaya gittiğimizde mağaza müdürü baştan savma davrandı. Hakkımızı aramaya devam edeceğiz.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2025 17:11
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2025 14:19
Columbia'dan Aldığım Montta Dikiş Hatası Ve İlgisizlik
Esen sonuçtan hiç memnun değil

Columbia Maltepe Park Mağazası Yasal Hakkımız Olan İade Kabul Etmiyor

09 Ocak 2024 20:47

11 Mart 2024 20:30
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
25 Mayıs 2025 17:06