Aysu sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 14:18

17/11/2023 tarihinde Columbia Beyoğlu şubesinden Granite Trail bordo renkli, su geçirmez özellikli botu 6039,92₺'ye satın aldım. Aydın'da yaşıyorum ve bölgede yoğun kış yaşanmadığı için botu çok az kullandım. Geçtiğimiz Ekim ayında çok yağmurlu bir günde botu giydim ve sadece yarım saat içinde eve geldiğimde ayakkabının olanca suyu içine aldığını, ayaklarımın sırılsıklam olduğunu gördüm. Vakit geçirmeden aldığım şube ile iletişim kurdum, verilen talimatlara uyarak botları incelenmek üzere kargo ile ve içine detaylı bir açıklama notu yazarak, fatura fotokopisi ile gönderdim. Bir süre sonra gelen telefonda merkezden "kullanıcı hatası" olarak yanıt geldiği söylendi. Kesinlikle sayılı kez giydiğim bir botta nasıl kullanıcı hatası olur diyerek ikinci kez incelenmesini talep ettim. Çok kısa bir süre sonra botum, gönderdiğim sapasağlam orijinal (Granite Trail waterproof yazıları olan) kutusunda değil, darmadağın bambaşka bir kutu içinde ve içerisinde kullanıcı hatası olduğu belirtilen notla kargo gönderisiyle elime ulaştı. Bu kesinlikle kabul edilebilir bir durum değil, Columbia markasının güvenilirliğini zedeleyen, baştan savma tavrı kınıyorum. Daha da vahimi, müşteri hizmetlerinden görüştüğüm kadın, sorunumu dinleyip anlamaktan çok uzak, itici bir tavırla "Peki ben size durumu anlatıp sizi ikna edip yardım alamazsam başka kime başvuracağım?" diye sorduğumda "O zaman araştırırsınız" şeklinde çözümden çok uzak, adeta baştan savan bir cevap verdi. Columbia müşteri hizmetleri ve ürünleri değerlendirdikleri merkez kesinlikle fiyasko, müşteri dostu değil ve hatalı ürünü daha baştan kabul etmemeye odaklılar. Bu markanın adını zedeleyen bu tavırları kınıyorum.

Aysu
Aysu
25 Aralık 2024 15:11

Yazdığım şikayet üzerine benimle iletişime geçilmedi.

Işıl
22 Mart 2025 13:13
su-gecirmez-botlar-su-aldi-inceleme-sureci-gecikti-1.pdf
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 17:44
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 20:36
Oya sonuçtan çok memnun

12 Mart 2024 12:04
Columbia Ayıplı Ürünlerini Telafi Etmiyor
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 15:40