Coffy Ücret İadesi Sorunu

Coffy Ücret İadesi Sorunu
20 Şubat 2024 12:01

12.02.2024 tarihinde Coffy Karşıyaka Yalı şubesinden teslim almak üzere Coffy uygulamasından Multinet kartımla füme etli ve peynirli bagel ile ruby sıcak çikolata siparişi verdim. Şubeye vardığımda bagel için fırının bozuk olduğunu belirttiler. Ben de ısıtılmamış bir şekilde almak istemedim ve ürünleri almadım. Uygulamada iptal işleminin gerçekleşip gerçekleşmediği anlaşılmıyor. Kasada iptal ettiklerini ifade ettiler; ancak bir hafta önce ve dün müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmelere rağmen ücret iadesi yapılmadı.

20 Şubat 2024 14:35 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, Müşterimiz aranmış, ancak ulaşılamamıştır. Saygılarımızla, Coffy Müşteri Hizmetleri

21 Şubat 2024 15:05

Tekrar arayabilir misiniz ulaşamıyorum bende

22 Şubat 2024 14:13

Aramamışsınızz

22 Şubat 2024 15:36

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Coffy Müşteri Hizmetleri

Ilker sonuçtan çok memnun

Ilker
24 Temmuz 2023 15:27
"Ürünlerin stokları güncellendiği için ücret iadesine gerek kalmadan ürünümü aldım. Ürünümü almak için Pangaltı şubesine gittiğimde de Osman Bey'in ilk günkü nezaketi ile yine karşılaştım. Müşteri memnuniyetine duyduğu özenden ötürü kendisine teşekkür ederim. Beni arayarak, süreci özenle takip eden ve konunun çözülmesi için elinden geleni yapan Müşteri İlişkilerinden Tülay Hanım'a da gösterdiği ilgi ve nezaketi için teşekkür ederim."
Coffy Alamadığım Ürünün Ücret İadesi
Coffy Alamadığım Ürünün Ücret İadesi
Aslıhan sonuçtan memnun

Aslıhan
06 Temmuz 2024 12:31
"Ücret iadem oldu ilginiz için teşekkür ederim."
Coffy Beylikdüzü Siparişimi Teslim Etmedi Ücret İadem Olmadı
Elif sonuçtan çok memnun

Elif
12 Temmuz 2023 16:13
"Yaklaşık 1.5 hafta önce Coffy müşteri hizmetleri benim ile iletişime geçti ve oluşan hatadan ötürü özür dileyip paramı geri göndereceklerini söylediler ve yaşattıkları mahcubiyetten dolayı 1 adet bedava kahve hakkı tanımladılar. Bu sabahta 48 TL iadesi hesabıma geldi. Sorunuma çözüm buldukları için teşekkür ederim. Hatalarını güzel bir şekilde telafi ettiler."

Büşra
08 Şubat 2024 15:51