Coffy Şubesi Müdüründen Saygısız Ve Tehditkar Davranış

Tuğçe
Tuğçe
12 Temmuz 2024 13:42832

10.07.2024 tarihinde Cevizlibağ Coffy şubesine iki kişi gittiğimiz iş görüşmesinde, arkadaşım D**** yapılan hoşnutsuz karşılanmamızı buraya Şikayetvar'a bildirdi. Ardından bugün, 12.07.2024 tarihinde şube müdürü tarafından aranıp 'Siz bizi nasıl şikayet edersiniz?', 'Benim işletmeciliğime kimse laf yapamaz', 'Patron sizinle konuşmaz' gibi laflar edilip hesap soruldu. Bunu da bildirmek istiyoruz. Buradan Coffy şirket yöneticilerine seslenmek istiyorum; lütfen daha bilinçli yöneticiler edinin. Bizim için küçük bir olay ama herkes aynı karşılığı veremeyebilir ve şirket adının karalanması çok daha basit hale gelir. Bence çevremde Coffy artık bizim için bitmiştir ve bunu herkese yansıtacağım.

12 Temmuz 2024 14:20 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Sayın Tuğçe K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşıyor olacağız  Saygılarımızla Coffy Müşteri Hizmetleri

12 Temmuz 2024 14:21

Merhaba, Müşterimiz aranmış, ancak ulaşılamamıştır. Saygılarımızla, Coffy Müşteri Hizmetleri

Kerem
Kerem
7 Temmuz 2023 16:54576

"Telefon açan hanımefendiye teşekkür ederim. Kendisi tatlı bir dil ile benimle ilgilendi. Bana hediye bir kahve hakkı tanımladı ve ücret iadesi için takipte olacağını söyledi memnun kaldım."

Emre
Emre
4 Eylül 2024 11:361.199

18 Ağustos günü Cevizlibağ Coffy şubesinden uygulama gel al üzerinden sipariş oluşturdum. Siparişimi alırken fiş istedim...

Hanife
Hanife
29 Temmuz 2024 12:401.150

"Her türlü çözüm sunuldu. Markaya teşekkürler"

Coffy Çalışan Tarafından Hakaret

Tomris
Tomris
11 Eylül 2024 14:261.661

"Tolga Bey bu şikayet sürecinde elinden geleni yaptığını düşünüyorum emekleri için sadece kendisine teşekkür ediyorum."

Coffy, Almamış Olduğum Hizmetin İadesini Israrla Gerçekleştirmiyor.

Büşra
Büşra
8 Şubat 2024 15:51715

Coffy uygulaması üzerinden 13.12.2023 tarihinde 20:03 sularında verdiğim 2 adet gel al siparişimi İzmir/ Alsancak teslim...

Tümünü Gör
Yemek Sepeti Ve Coffy Hüsranı!

Yemek Sepeti Ve CoffyHüsranı!

Dilek
Coffy Kötü Hizmet, Hijyensiz İşletme

Coffy Kötü Hizmet,Hijyensiz İşletme

Hasan
Coffy Şenlik Cookie Taş Gibi!

Coffy Şenlik CookieTaş Gibi!

Seda
Coffy Yardımcı Olmadılar!