Hüseyin
15 Kasım 2024 03:38

Böyle sıkıntılı firma hayatımda görmedim!
Ürünleri 05-1****24 tarihinde sipariş verdim. Elime 09-10 tarihinde geçti ve bende 2 ürünün küçük gelmesinden dolayı iade yapıp farklı ürünler alacaktım. Daha sonrasında 14-10 tarihinde iade talebinde bulunmak istediğimde iade ve değişim talebinde bulunamazsınız süreniz dolmuştur denildi. Sonra kendilerine sitelerinde iade ve değişimin teslim tarihinden 7 gün içerisinde yapılabildiğini kendilerine aktardım ve bana iade değil değişim yapabilirsiniz dediler. İade süremin 1-3 iş günü olduğunu iddia ettiler. Bende sitelerindeki "kendi yazdıkları" iade politikasını kendilerine tekrar gönderdim. Sonrasında bana kargo kodu gönderildi ve iade de 180 TL kesileceğini söylediler. Bende aynı gün içerisinde gönderim sağladım ve bana "Ürün bize ulaştığında sizinle iletişime geçeceğiz" yanıtı verildi. 26-10 tarihinde beni, ürün ellerine 16-10 tarihinde ulaştığı halde aramamalarına rağmen ben aradım ve hafta sonuna denk geldiği için pazartesi ilgileneceğiz bilgisi verildi. 28-10 pazartesi günü işlem yapılmayınca yine sabrettim ve bekledim artık 31-10 tarihinde tekrar yazdım. Utanmadan isim soy isim öğrenebilir miyim. Cevabı aldım ve bilgileri verdikten sonra "Sizi çok az bekleteceğim, ürünlerinizin kontrollerini sağlıyoruz🙏🏻" mesajı aldım. Tabi ki yazmadılar ve 1-11 tarihinde baktınız mı diye yine ben yazdım. Üstüne aldığım cevap utanmadan "Ürün bize ulaşmış değişim yapmak ister misiniz? " sorusu oldu. Tekrar iade istedikten sonra 10 iş günü içerisinde iade yapılacak dediler ve hemen iade yapılmasını talep ettim. Bana dedikleri "Ürünleriniz bize yeni ulaştığı için bugünden itibaren on gün sayacaksınız" dedi ve bende kendilerine 17 gün önce teslim ediliğini yazdım ve klasik "İadeleri biz sağlamıyoruz, Muhasebe birimi bugün ilettiğiniz için bugünden itibaren sayacaklardır 🙏🏻" cevabı aldım bugün 15-11-2024 ve dedikleri tarihten 15 gün geçmesine rağmen para halen yatmadı. Böylesine uğraştırmalarını ben kasten yapıldığına inanıyorum. Tüketici Hakları heyetine de başvurdum zaten daha öncesinden.
Yani yapacak bir şey yok sanırsam bu firmanın başında bir kadın var bu denli umursamaz ters davranması umarım sizi buradan alışveriş yaparken 2 defa düşündürür. Okuduğunuz için sağ olun.

19 Ekim 2024 20:30
Sipariş Gecikmesi Ve İletişim Sorunlarıyla Mücadele
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2025 15:28

19 Kasım 2024 15:38
Seval sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 10:40
Eyyo Müşteri Hizmetleri Ve Marka Sorunu
Gülfem sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2023 12:00