Demet sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2023 21:07

Migros'tan aldığımız Coca-Cola 6 lı paketi eve getirmiştik. Ambalajı açıp buzdolabına coca-colaları yerleştirmek istedim. 6 lı ambalajı açar açmaz şişenin bir tanesi ortadan ikiye ayrılarak patladı. Gözümde gözlük olduğu için zarar görmedim. Eğer ki gözlük olmasaydı şu anda kaşım ve gözümde ciddi bir yaralanma olacaktı. Ve Cola şişe içerisinde böyle yarım kalarak diğer parçası patladı. Daha kapağını bile açmamışken nasıl böyle bir şey olabilir? Yani hala anlayamıyorum ambalajı açar açmaz şampanya gibi şişe yarıdan itibaren nasıl patlar. Konuyla alakalı video ve resim ekleyeceğim.

13 Temmuz 2023 19:38

Yapmış olduğum Coca-Cola şikayeti hala sonuçlanmamış olup bir bilgi aktarımı yapılmamıştır. En son aradığımda inceleme yapılacağı söylenmişti. Çok basit bir soru gözlük gözümde olmasaydı kim hesabını verecekti. Ve ya annem de açabilirdi. Çevremdeki herkese duyuruyorum bunu. Cidden anlayamıyorum bu durumu. Üretilen şişlerin bu şekilde patlayıp canımızın tehlikeye atılmasını.

19 Haziran 2023 08:59 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın www.sikayetvar.com Yetkilileri, Konu yetkili birimimize iletilmiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Coca-Cola İletişim Merkezi

Demet
Demet
20 Haziran 2023 17:45

Dün aradılar konuyla alakalı dönüş yapılacağı söylendi ama kimse dönüş yapmadı. Burada önemli olan ambalajı açar açmaz cam şişenin yarısından ayrılarak patlaması ve gözümde gözlük olması. Eğer olmasaydı cidden büyük bir kaza yaşanacaktı. Konuyla alakalı açıklama beklemekteyim

26 Temmuz 2024 13:52
Coca-Cola Yarım Doldurulmuş Cola Problemi
Coca-Cola Yarım Doldurulmuş Cola Problemi
Efe sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2024 20:02

Özgür