Club Resort Atlantis Tatil Yapılamayan Tatil

25 Haziran 2024 03:58

Yıllardır her sene tatil yapmama rağmen ilk defa bir otel hakkında yorum yapıyorum. Ben bu kadar kötü bir tatil (adı tatil değil de eziyet aslında) görmedim. Her şey dahil konsepti adına kurulmuş ama yedirmemek ve içirmemek adına ellerinden geleni yapmışlar. Bir şey içmek istiyorsanız öyle havuz başında ya da sahilde elinizin altında ulaşacağınız hiçbir şey yok. Çay kahve keyfi için koca alanda tek bir yer var. Sözde tatildeyken çok yoruldum ve bir tatile ihtiyaç duydum. Sürekli otelin büyük konumuyla böbürlenmek yerine ona göre de Konfor sunulsaymış iyi olurmuş. Genel personel ilgisiz. Şikayetleri dinlerken haklısınız demenin dışına çıkmayan insan kaynakları. Kısacası bu zamana kadar yaşadığım en kötü yaz günleriydi (adına tatil diyemeyeceğim). Deniz ve tatil aşığı iki kızım bile bitse de gitsek modundaydı. Bu arada tesisimizin plajı halk plajından ayrı deniliyor ama hiç öyle değil, halkla iç içesiniz. Bilekliği olmayan bir sürü insan otelin şezlonglarında rahat takılıyorlardı. Zaten izdiham derecesinde kalabalık, denize girmeye mideniz bulanır. Zaten aç ve susuz kalırsınız. Plajda da hiçbir olanak yok. Otelin dışına çıkıp dar bir yol geçiyorsunuz plaja erişmek için. Daha yazmaya üşendiğim bir sürü şey... 1500 şezlong var denilmiş bir müşterinin yorumuna, bu şezlongları depoda mı saklıyorsunuz, biz göremedik! Mağara plajında toplasan 20 şezlong belki vardır ama saydım 5 adet hasır şemsiye var. Asla aldıkları parayı hak etmeyen bir yer işte.

09 Temmuz 2024 16:03 (Şikayetten 14 gün sonra)

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 22:05
Admiral Hotel Haksız Yere Ücret Kesimi
Rezan sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 09:01

22 Haziran 2024 17:00