Clinimed Nişantaşı Polikliniğinde Sağlığınız Tehlikede!

19 Ocak 2024 12:51

Ön dişimin kırılması nedeniyle 22/05/2022 tarihinde Clinimed Nişantaşı Polikliniği'ne (eski adıyla Clinident Nişantaşı) başvurarak Dt. H**** K*********'in gözetiminde tedavime güvenle başladım. Anlaştığımız ücretin doların yükselmesinden etkilenmeyeceğine dair söz verdi ve en fazla 6 ay süreceğini belirtti. Ancak tedavim devam ederken Dt. K********* ve ekibi, kliniği haber vermeden terk etmişler. Kliniğe başvurduğumda eski ekibin tüm belgeleri silip kaçtıklarını öğrendim. Tedavim yarım kaldı. Ücretin büyük bir kısmını ödemiş olmama rağmen klinikteki yeni ekip, başlangıçta anlaştığımız fiyatı kabul etmeyerek yeni bir ödeme talebinde bulundu. Kliniğe ödediğim ücret, yapılan işlemlerden daha fazlaydı. Bu konuda Dr. H**** K********* ile iletişime geçmeme rağmen, maalesef ilgilenmedi ve kliniğin haklı olduğunu belirterek konuyu kapattı. Şikayetçi olduğum en önemli konu ise, en başta kırılan dişimin yerine implant yapmak yerine altı dişimi kazıyıp kaplama yapılması gerektiğini söylemesi. Tavsiye almak için başka kliniklere gitmek zorunda kaldım ve tek bir implant ile tedavimin yapılabileceğini öğrendim. Kliniğin yeni yönetimi Dt. B**** D****, istedikleri ücreti ödersem 17 gün içinde tüm işlemlerimi tamamlayacaklarına söz verdi. 12/05/2023'te tedaviye devam ettik. Ancak tedavim hiç ilerlemeden, önceki doktorlar gibi ortadan kayboldu. Clinident ismini değiştirerek Clinimed oldu ve yeni bir yere taşındı. Yeni yerini öğrenip oraya gittiğimde, yeni ekibin ifadelerine göre Dt. H**** K*********'in kullandığı farklı marka implantın başlığının klinikte mevcut olmadığı ve yurt dışından gelecek parça için sekiz aydır beni bekletiyorlar. Muayene eden doktorlar, yapılan tedavilerin yanlış olduğunu belirtiyorlar. H**** Hoca'nın teknik hataları açıkça görülüyor, ama en önemlisi beni aldatarak dişlerimi kazıtmış olması. Altı ayda biteceği söylenen tedavim yaklaşık iki yıldır tamamlanamadı. Bu süre zarfında sadece geçici dişlerle yemek yeme mücadelesi veriyorum. Bu süreçte yaşadığım ağrı, rahat yemek yiyememe, tedavimin bitmemesi nedeniyle duyduğum huzursuzluk hem manevi hem de maddi olarak beni zarara uğrattı, ruh sağlığımı ve hayat kalitemi olumsuz etkiledi. Maddi ve manevi kayıplarım var. Hem Clinimed (Clinident) hem de Dt. H**** K*********'den şikayetçiyim. Çünkü bu kişiler, doktor görünümü altında iyi doktorların itibarını zedeliyor ve benim gibi insanların diğer değerli doktorlara olan güvenini sarsıyorlar.

Emir
20 Ocak 2024 17:30

2 yıldır yaşadığım işkenceden kurtulmak için farklı kliniklere görüşmeye gittim. Tedavimde kullanılan implantların teknik bilgilerine ihtiyaç duydum. Ancak hem Clinimed hem de DT. H-A-S-A-N K-o-n-u-k-s-e-v-e-n, bu bilgileri yeni klinikle paylaşmamaktadırlar. Konu, hem yanlış bir tedavi uygulamış olmaları hem de yapılan tedavinin bilgilerini ne bana ne de başka uzman doktorlara paylaşmaktan kaçınmaları sebebiyle oldukça tuhaf bir hal almaktadır.

Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Clinident Nişantaşı Mağdur Ediyor.

Çağrı
15 Eylül 2023 19:34
Clinident Nişantaşı Mağdur Ediyor.

Clinident Nişantaşı Zirkonyum Pişmanlığı

Ceyhan
18 Eylül 2023 21:12
Bircan sonuçtan hiç memnun değil

Clinident İmplant Diş Ağrısı

Bircan
01 Eylül 2023 09:25
Clinident İmplant Diş Ağrısı

Dentbaşkent Diş Hekimi ve Diş Sağlığı Kliniği Dentbaşkent Diş Kliniği

Mücahit
06 Nisan 2024 00:42
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
03 Kasım 2023 17:57