Çizgi Reklam Yeni İş Yerimizde Reklam Malzemesi Hüsranı

22 Kasım 2023 11:28

Yeni açtığınız iş yerinizin heyecanını bitirmek ve sinir sisteminizi bozmak istiyorsanız kendileriyle çalışabilirsiniz. Yeni taşındığımız Çanakkale şehrinde yeni açtığımız kahve dükkanımız için kartvizit sticker hediye kartı ve menü yaptırmak istedik. Herhangi bir pazarlık yapmadık, fiyat ne denilirse kabul ettik. 1 ay’ı geçkin süredir bu ürünleri bekliyoruz (bu süreçte mesajlarımıza birkaç gün cevap gelmedi, eşim bunun üzerine aradı beyefendi tatildeymiş. Bize hemen teslim edilecek dediği ürünler bir de) ki bu ürünlerin yazısını ben yazdım, benim yazdığım yazıya rağmen yani ellerinde örnek varken yazım yanlışı yaptılar defalarca düzelttim basılan kartlar yine de hatalı. Hem de özellikle düzeltmeme rağmen. Sanki para karşılığı hizmet almıyoruz da dileniyormuşuz gibi hissettik. En sonunda paramızı sadaka olarak görüp başka bir reklamcı ile anlaşma kararı aldık. Ben hayatımda böyle rahatlık, böyle bir iş ahlak (sız) ı görmedim. Herhalde hoşlarına gitmiş olacak ki paramızı bağışlayınca mesaj gelmedi 😅 Komiksiniz!

Ordinarius Coffee Alışveriş Pişmanlığı

17 Ekim 2024 12:31

12 Mayıs 2025 19:49

22 Ağustos 2023 14:48
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Ekstra Ücret Talepleri Ve İade Sorunu

29 Kasım 2024 11:26