Metin sonuçtan hiç memnun değil

City's AVM Otopark Ücreti

City's AVM Otopark Ücreti
22 Temmuz 2023 15:11

Merhaba,
bugün City's AVM'deki 1 mağazaya bakmak için motosikletimle AVM otoparkına girdim. Otopark girişinde, ücret vs herhangi bir bilgilendirme göremedim ve görevliler bilet almam gerektiğini söyledi. Biletimi aldım, otoparka indim ve cehennem gibi sıcak ve havasızdı. Aradığım mağazayı buldum ancak istediğim urunu bulamadığım için AVM'den çıktım. Otoparka inmeden ücret ödeme bankosuna biletimi verip borcum olmadığını duyacağımı zannettim. Ancak 19 dakika için 65₺ talep ettiler. Hem de birçok AVM'de motosiklet ücretsizken ve 0-3 saat ya da en kotu 0-30 dakika ücretsizken 15dk için 65₺ ödedim.
Herhangi bir yatirim geliştirme yapmadan, tüketiciye araç parkı dışında sağlığını güvenliğini koruma ve/veya bu hususlara ilişkin zarar görebileceği riskleri azaltma gibi hiçbir sorumluluk almayan otopark isletmesi, bir de 19dk için motosikletten 65₺ talep edebiliyor.
Bu uygulama ile ilgili Danıştay'in örnek kararları bulunmaktadır. AVM'nin otopark isletmesinin hem ücret uygulaması hem de insan sagligi/güvenliği açılarından denetlenmesini, ayrıca benden alınan ücretin en azından hak edilmeyen kısmının iadesini talep ediyorum.
Bu talep ile ilgili dava hakkımı sakli tutuyorum.
İlginizi rica eder, iyi çalışmalar dilerim

12 Haziran 2024 23:17

Zorlu AVM'de Şarj Çilesi Ve Otopark Sorunu

26 Şubat 2025 01:42
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Özdilek AVM İstanbul Alışveriş İçin Gelenden Otopark Ücreti Alıyor!

28 Temmuz 2024 23:03

Nevçarşı Avm Otopark Ücreti