Eren sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Vekalet ve Ruhsat Ücreti Mağduriyeti & Şarj Edilmeden Araç Teslimi

19 Eylül 2023 21:10

18 Eylül 2023 tarihinde, 8 Ağustos günü online olarak satın aldığım ami buggy aracımı teslim aldım. Online satış sürecinde, aracımın tescili için Citroen Türkiye'nin benden istediği vekalete ağustos ortasında 500 liranın biraz üzerinde bir meblağ ile çıkarttım ve sisteme yükledim. Teslim tarihi geldiğinde; bayiye gittiğimde ruhsatı da benim bedel ödeyerek çıkartacağım belirtildi (717 TL), ki normalde vekalet istenince vekaletle ruhsat çıkartılabilirken sadece boşa vekalet masrafı yapmış olmanın yanı sıra firma ruhsat bedelini ödememek konusunda ısrar etti.

Halbuki eylül ayı içerisinde ailemize aldığımız başka marka araçta ruhsat bedeli ödemenin içinde idi ve bize teslim sırasında elden ödediler ve geçici belge ile ruhsatımızı çıkardık. Satış temsilcisi durumu kompanse edebilmek adına basit bir aksesuar kiti (Citroen loğlu matara, şemsiye ve anahtarlık) hediye etti, ki ben de birkaç yüz lira için sorun çıkarmamak adına sustum. Sinirlerim bozulsa da firmanın kötü bir yaklaşımı olabileceğini düşünmek istemedim ve aracımı teslim almaya odaklandım.

Gelelim zurnanın zırt dediği yere; Çevrenizde bugüne kadar elektrikli araç alanlar illa ki olmuştur, ki benim de oldu ve araçlar her zaman tam şarjlı teslim edilir. Teslim alırken araç yarım şarjdı ve ilgiliye sorduğumda "şarja takmayı unuttuklarını belirtti". Bu kadar olumsuz tavırdan sonra; Otosay Citroen'in adil bir firma olmadığını ve sinekten yağ çıkarmaya çalıştığını kavramış bulundum.

profile profile

Citroen Ami Sipariş Ve Teslim Süreci

Kubilay
13 Kasım 2023 14:36

Nilay
05 Ağustos 2023 17:18
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Yalçın
23 Şubat 2024 17:24
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Ami Peps: Sipariş Verdim, Araç Ortada Yok!

Hakan
20 Ocak 2025 16:19