Mert sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Berlingo Ayıplı Mal Satışı

01 Kasım 2023 15:33

Citroen berlingo marka aracımızı sıfır olarak aldığımızdan bu yana 2 kere volan 1 kere şanzıman revize 2 kere aks değişimi ve 1 kere de amortisör değişimi yapıldı. Araç şu an sadece 40 binde bu bunların yarısı ilk 10 bin km 'de yapıldı.

Ayrıca ikinci volan değişiminde 40 binde aracın baskı balatası bitmiş olduğunu söylediler.
Parçanın bizden kaynaklı olmadığını bununda volanla beraber garantiden değişmesini söylediğimizde asla kabul etmediler.

Citroen olarak böyle bir firmanın aracının arkasında durmayıp böyle çalışması bizi bu markadan yeterince soğuttu.

Neredeyse her ay 1 veya 2 kere servise gidiyoruz. Araç sorunsuz olsun sıfır alalım diye çıktığımız yolda servisten çıkamaz duruma geldik.

Baskı balata içinde verdikleri saatte parça bulamadılar. Aracı toplayın verin parça geldiğinde yaptıralım dediğimde iste bir daha gelirseniz tekrar işçilik alacaklarını söylediler.
Citroen Türkiye ve Citroen öztek iki firmanın yaptığı hatayı tabii ki yine son kullanıcı olarak Citroen araç sahipleri ödüyor.

Şu an için bu iki firma için yapabileceğim tek şey bir bardak soğuk su.

Hilmi sonuçtan memnun değil

Citroen Berlingo'da Bitmeyen Teknik Sorunlar ve Servis Mağduriyeti

Hilmi
24 Ağustos 2025 17:08
Tarkan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Tekrarlayan Arızalar Mağduriyet Yaşatıyor

Tarkan
25 Ekim 2025 19:21

Citroen Yetkili Servisinden Şikayetçiyim

Unsal
27 Eylül 2023 08:09
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Berlingo Aldım Pişman Oldum

Ömer