Regaip sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Araçta Bitmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Servis

Regaip
28 Aralık 2024 12:30

Merhaba, Çorlu Citroen bayinizden sıfır aldığım aracım ilk bakımına gittikten sonra;
Eller serbest özelliği çalışmamaya,
Arka kameranın göstergesinin keyfe keder çalışmasına,
Ekranın gidip gelmesi ve kararmasına,
Kapılar açıldığında sürücü kapısının açılmakta tutukluk yapmasına gibi bir sürü şikayetle karşı karşıya kaldım. Servisten randevu almak için defalarca aradım ve ulaşamadım. Açıklama olarak servis telefonlarında sorun olduğu iletildi, koca bayi yıllardır aynı cevabı veriyor! Aracımızı randevu alamadığımız için eşim bugün götürmüş ve araç şikayetleri için servis danışmanınız telefon ve araç anahtarı yan yana durmayacak demiş! Hayatımda böyle saçma bir açıklama duymadım… Cep telefon ve anahtar çantada durmayacak özelliği kullanmaya ilk Renault Clio'da başladım ve böyle bir şikayetim olmadı. Şimdi iş bilmez personellerin bu açıklaması dışında daha mantıklı bir açıklama bekliyorum. Kaldı ki kapılar açılmadığı için yağmurda ıslandıktan sonra çoğu zaman araç anahtarını elime alıp kapıya gittim ama gene aynı sonuç, açmıyor. Anahtar aracı eller serbest olarak açmıyor… Anahtar çantamda iken de açmıyor, anahtar elimde iken de açmıyor… Kamera ve ekran için de güncellemeden sonra yapabiliyor denmiş. Ben dünya para vererek Citroen marka aracı bu sorunlar ve açıklaması saçma sapan şeyler için mi aldım!

10 Şubat 2025 15:55

Aracımı Çorlu daki Çetaş Citroen bayisinden geçen sene sıfır aldım, ilk bakımında bayiye yaptırdım. Aracım pis teslim edildi ve Bakımdan sonra aracın özelliklerden eller serbest (anahtarsız çalışma) özelliği aktif kullanılmaz hale geldi tekrar gitti araç telefon ile anahtar yan yana durduğu için cevabı geldi! Bakıma gidene kadar da ikisi aynı çantada duruyordu! Söylendi ama yan yana durmasın cevabı alındı tekrar. Bu arada servisinizin telefonlarına asla ulaşılamıyor servis için tuşlama yapılıyor ama kimse açmıyor bu şikayetimizi de bildirdim ama bugün 10.02.2025 sorun hala devam ediyor. Aracın servis bakımı sonrası kitlendiği zaman dikiz aynaları kapanıyordu şimdi oda kapanmıyor. Ama servise ulaşmak zaten telefon ile imkansız gidip götürünce de tatmin etmeyen cevaplarla yollanıyoruz. Araç 07.02.2025 cuma günü arıza ışığı verip tekledi ve gaza bassanız da hızını kilitleyip 10 km ile gitmeye başladı, aracı kenara çekip istop ettim bekledim tekrar çalıştırdım düzeldi ve hemen aradım servisi ama tabii ulaşamadım, hafta sonu araç kullanılmadı, pazartesi günü (bugün) yine aynı hatayı verdi araç servise gitti,20 dakika kimse niye geldiniz diye sormamış, araca bakan personel randevumuz olmadığını bakamayacağını söylemiş bu arıza randevu arızası için bekleyemez zaten ulaşılamıyorsunuz denmiş aracı servis müdürüne çıkılınca teslim almışlar.

Ayhan
09 Ekim 2024 10:58
Citroen C5 Aircross Fren Arızası ve İlgisiz Servis Deneyimi
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C4 İle Yaşanan Hayal Kırıklıkları

Fatih
19 Mart 2025 16:36
Asım sonuçtan hiç memnun değil

Asım
14 Mart 2024 13:22
Citroen Aracımın Start-Stop’u Çalışmıyor

Citroen Sıfır C3 Aldım, Pişmanlıkmış

02 Eylül 2023 22:52
Kudret sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Canımızı Ve Trafiği Tehlikeye Sokmaya Sebep Olan Kornasız Araç!

Kudret
20 Şubat 2024 12:20