Ebru sonuçtan çok memnun

16 Aralık 2024 12:07
Ebru'nun Teşekkür Mesajı
“🌺. Teşekkürler...”

Bayat ürünlerinizi satmayın. Uzun yıllardır müşterinizim isminize firmanıza çöpe atılacak ürün koymak yakışmadı. Derhal param iade hurma ve incir paramın hemen tarafıma iade edilmesini rica ediyorum.

Yarın zabıta ile de iletişime geçeceğim denetlenmesi için. Böyle bir incir bu kadar kurumuş bayat hurma yakışmadı çitlekçi firmasına.

15 Aralık 2024 18:55

3/4 yıldır Kayseri Çitklekçi müşterisiyim bugün 1000 TL lik alışveriş yaptım her geldiğimde böyle ailem ve çevremde herkese güvenle öneriyorum derdim bugün pişmanlık incir bu kadar bayat olur o fiyatta indirimli satın çöpe atarsak zorumuza gitmesin hurma taş bildiğiniz böyle bir işletmeye bu bayat ürün yakışmadı. Paramı iade etmek için benimle iletişime geçin çöpe atacağım hiçbir şeye herkes gibi ödeme yapmam yakışmadı reyonda içi bitmiş taş gibi hurma taş gibi incir koymayın Kayseri Kartal şubenize asla adım atmayacağım bundan sonra önünden geçmeyeceğim bir şube benim için içi kurtlanmış ürünün derhal param iade...

Ek
Ek
17 Aralık 2024 08:16 (Şikayetten 20 saat sonra)
Ebru
Ebru
27 Aralık 2024 12:37

🌺. Teşekkürler...

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 19:02
Bayat Ürünlerle Hayal Kırıklığı: Çerez Siparişi Kabusu
Mehtap sonuçtan çok memnun

Böceklenmiş İncir Şoku

16 Mart 2025 00:28
"Dönüş yapılıp sorunum hızlı bir şekilde çözüldü özür olarak turk kahvesi ve lokum hediye ettiler ince düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum"
Böceklenmiş İncir Şoku

Bayat Ürünler Nedeniyle Hayal Kırıklığı Yaşadım

14 Haziran 2025 19:23

Sevilay
08 Ağustos 2025 19:32
Taze Olmayan Ürün Nedeniyle Hayal Kırıklığı Ve İade Talebi
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
14 Kasım 2024 00:45