Çidem Taptık Beauty Ankara Para Odaklı Amatör Bir İşletme

21 Mayıs 2023 19:50

Çidem Tapdik Ankara güzellik merkezini arayıp Grupanya.com paketimi ne zaman kullanabileceğimi sordum, bana kampanyada yazılmayan bir bilgi verdi. Bilgi, bu paketin yaz aylarında kullanılamayacağı konusu. Bu önemli bilgiyi kampanyaya yazmamak profesyonel değil. Benim asıl duyurmak istediğim ise güzellik merkezinin vücudun başka yerinde olan leke için uygulaması olup olmadığını sorduğumda aldığım amatör ve itici tavır.

Hanımefendi sanki bu ucuza aldığım paket ile kampanyada belirtilen bölge haricinde ucuz yoldan hizmet aldığımı zannedercesine saldırgan bir tavırla bu paketi sadece yüz için kullanabileceğimi söyledi. Bu yaklaşım sadece para odaklı amatör bir yaklaşım. Grupanya.com kampanyalarını müşteriler zorla satın almıyor. Bu işletme kampanya ile reklam yapıp tanıtım yapmak isterken halihazırda parayla hizmet almak isteyen insanları işletmeden soğutuyor.

Para ile verdiğiniz hakkı kullandırırken burun kıvıracaksanız, para odaklı, profesyonellikten uzak tavır sergileyip insanları işletmenize güler yüz ve yerinde üslup ile karşılamayacaksanız bu kampanyaları bu fiyatlara satmayın o halde. Siz daha güler yüzden, düzgün üsluptan anlamıyorken bu kampanyalar boş.

31 Mayıs 2023 10:29 (Şikayetten 9 gün sonra)
Ümran
Ümran
31 Mayıs 2023 11:50

Merhabalar, Aldığım kampanyayı kullanmak istediğimde gördüğüm tavır hoş olmadığı için iptal ettim. Teşekkürler.

13 Aralık 2024 13:47

Lady Güzellik Ankara Bitmeyen Lazer Epilasyon Sorunu

23 Ekim 2024 12:16

23 Kasım 2024 19:40
Sabire sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 13:20