Chippin Kullanamıyoruz Hata Veriyor

Selinay
25 Aralık 2023 22:55

Chippin uygulamasında ödeme kodu hatalı diyor ödeme onayı SMS telefonuma gelmiyor. Bu yüzden kullanamıyorum. Nereye gitsek kasada kalıyoruz Buna hemen bir çözüm bulmanızı istiyorum. Aksi takdirde hesabımı kapatacağım ve bir daha kullanmayacağım. Kaç kere denediysem de kartımı eklemek için onay SMS'i gelmedi. Lütfen bir an önce çözün.

25 Aralık 2023 22:40

Chippin uygulamasında ödeme kodu hata veriyor ödeme SMS telefonuma gelmiyor. Her gittiğimiz yerde kasada kalıyoruz Bu yüzden kullanamıyorum. Buna hemen bir çözüm bulmanızı istiyorum. Aksi takdirde hesabımı kapatacağım ve bir daha kullanmayacağım. Kaç kere denediysem de kartımı eklemek için onay SMS'i gelmedi. Lütfen bir an önce çözün.

25 Aralık 2023 22:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, talebiniz sistemimize kaydedilmiştir. Müşteri Temsilcimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Chippin i tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

26 Aralık 2023 17:23

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili olarak, Chippin Müşteri Hizmetlerimiz üzerinden sizinle görüşülerek şikayetinize konu olan detaylar ile ilgili bilgiler paylaşılmıştır. Chippin'i tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Baran
25 Aralık 2023 11:29