Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Chicco Physio Soft Silikon 0-6 Emzik Kokuyor

19 Haziran 2023 12:03

Chicco Physio Soft Silikon emzikte koku (0-6 Ay) çok ağır ve mide bulandırıcı kokuyor. Bebeğim diğer emzikleri kabul etmediği için sizin emziğinizi kullanıyor. Chicco emzik maalesef kokudan sınıfta kaldı.

Üretiminin kontrol edilmesini öneriyorum. Bu kokuyu üzerinde bulunduran bir bebek ürününün piyasada olması bebek sağlığı açısından çok zararlı, markadan bir geri dönüş bekliyorum.

20 Haziran 2023 14:58

Chicco Physio Soft Silikon emzikte koku (0-6 Ay) çok ağır ve mide bulandırıcı kokuyor. Bebeğim diğer emzikleri kabul etmediği için sizin emziğinizi kullanıyor. Chicco emzik maalesef kokudan ve kaliteden sınıfta kaldı. Emziği kullanalı 2 ay bile geçmemişken müşteri hizmetleri satış sonrası prosedürlerimiz gereği söz konusu ürünlerimiz ile ilgili gerekli işlemlerin yapılabilmesi için sistemsel olarak mutlaka satın alım belgesi ile tarihi göz önünde bulundurularak işleme alınmalıdır. 2 aylık periyotlar ile değiştirilmesi önerilmektedir. Uzun süreli kullanımlarında olumsuzluklar yaşana bilmektedir. Diye yanıt geldi. Ürünün faturası elimde yok. Fakat kutusu elimde. Kahramanmaraş'ta oturuyorduk. Şehir dışında yaşıyoruz şimdi. Ebebek mağazasıyla iletişime geçip faturama ulaşabilirler. Zeynep çiçek adına

Üretiminin kontrol edilmesini ve ürünümün incelemeye alınmasını istiyorum

Ek
Ek
19 Haziran 2023 14:54 (Şikayetten 2 saat sonra)
20 Haziran 2023 10:20

Biberon yanı emzik hediyeyi Kahramanmaraş'taki Ebebek 12 Şubat mağazasından almıştım. Maalesef ki elimde faturam yok. 4 aralıkta almış olmam gerekiyor. Şehir dışındayım. Yardımcı olursanız sevinirim

Emre sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2023 17:53
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Chicco Emzikte Su Kalması

19 Temmuz 2023 21:52
Chicco Emzikte Su Kalması

Engin
07 Şubat 2024 01:11
Chicco Physio Soft Komple Emzik Hak.

Çağla
23 Şubat 2024 12:57
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Chicco Emzik Plastik Kokusu

Hatice