Yetiş sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 23:30

Merhaba ben 15.10 2024 tarihinde Bursa Gönye Chery bayinden tiggo 8 Pro max sıfır araç aldım. Ancak aracı teslim alırken aracı incelemem üzerine sol çamurluk ve sol kaportada ve üst bölümde boya kalkmış olduğunu fark ettim. Aracı teslim eden arkadaşlarada gösterdim ve bu aracı bu şekilde teslim alamayacağımı belirtme me rağmen aracın hasar olan yerlerine rötuş boya yapıp o şekilde teslim edebileceklerini belirttiler. Ben bu kadar vurdumduymaz bu kadar umursamaz bir bayi görmedim. Sıfır yeni 2 milyonluk araç al ve böyle şeyler yaşamak çok can sıkıcı. Üzüldüğüm ve kırıldığım bir noktada ben bu bayiden üçüncü aracımı alıyorum. Sonuç olarak kusurlu aracı benim kabul etmemi bekliyorlar ben aracı teslim almadığım ve mevcutta tiggo 8 Pro aracımı takasta gönye firmasına verdiğim için iki gündür araçsız kalmam cabası. Ancak ben bu işin peşini bırakmayacağım gerekli mercilere (Chery Türkiye - Chery Automobile Co. Ltd. Çin ) şikayetlerde bulundum inşallah Gönye firması daha sağ duyulu davranıp bu işi çözmek için uğraş içinde olur. Maalesef Bursa Gönye, Chery Türkiye, Chery Automobile Co. Ltd. Çin gibi firmaları Tüketici Hakları'na maddi manevi tazminat davası gibi işlere girmek zorunda kalacağım.

profile profile profile
16 Ekim 2024 10:35 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Yetiş K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

16 Ekim 2024 10:49

Merhaba, Yetiş K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

16 Ekim 2024 11:57

Firma yetkililerinden halen bir dönüş yok

16 Ekim 2024 13:43

Merhaba, Yetiş K. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

16 Ekim 2024 17:00
Sıfır Araç Teslimatında Boya Hasarı Ve Bayi İlgisizliği

Şu ana kadar Chery Türkiye'den çözümleyici bir dönüş olmadı 3 gündür ben ne aracı alabiliyorum ne de Chery Türkiye bu ayıplı işi çözüyor. Aracı değiştirme yoluna gitmiyorlar araç bedelini iade etmiyorlar iyi niyet olarak dalga geçer gibi bagaj paspası hediye edelim diyorlar kesinlikle çözüm odaklı bir firma değil.

17 Ekim 2024 15:24

Chery Türkiye bugün 4 gün halen yetkili birimleremi iletiyorsunuz boy kötü aracının arkasında durmayan bir firma görmedim nereden bulaştım bu firmaya halan çözüm yok ne arayan ne soran yazıklar olsun ama elbet sosyal medya var mesajları silmekle çözdüğünü sananlar yanılıyorlar

17 Ekim 2024 20:33

Bugün 4. Günde bitti ama ben bıkmadan usanmadan sesimi duyurmaya ve insanların başına benim başıma gelenler gelmesin diye uyarmaya devam edeceğim

17 Ekim 2024 20:38

Benim takasta verdiğim araçta tiggo 8 Pro idi sıfır almıştık yine bir ay sonra direksiyon simidi soyulmaya başlamıştı Bursa gönye Chery servisine götürdüm ve dedikleri şey bizde bakımlarını yaptırırsanız direksiyon simidini garantiden değiştiririz sanki biz aracı başka servise götüreceğiz burda bike gereksiz şart koştular ürünlerinin arkasında değiller hem Chery Türkiye hem de Bursa gönye Chery bayi yazık çok yazık ben tek başıma 3 kere Chery aldım ve kaç kişiye aldırdım başkalarının günahınada girdik

17 Ekim 2024 20:41

Dün Chery Türkiye'nin yeni teklifi bagaj havuzu hasarlı olan ön tamponun değişimi veya ppf kaplama  ben aldığım sıfır aracın niye damponunu değiştireyim 2 milyon luk sıfır araç al danponu değişsin yazık çok yazık

17 Ekim 2024 21:17

Biz olayı bir şekilde çözeceğiz gerek Chery Türkiye gerek Chery Çin hangi merci varsa başvuracağız

18 Ekim 2024 14:14

Bugün 5. Gün Chery Türkiye halen ilgilenmemekte ısrarcısınız ama ben bıkmadan yazmaya devam edeceğim ulaşabildiğim kaç kişi olursa olsun ulaşacağım

18 Ekim 2024 14:25

Şimdi Chery Türkiye ile görüştüm 5. Gün olmasına rağmen halen yetkili birimlere bildireceğiz diyorlar

19 Ekim 2024 09:48

Bugün 6. Gün Chery Türkiye halen bir sonuç yok halen aranmadım siz benim olayı çözmediğiniz sürece ben yazmaya gerekli mercilere şikayet etmeye devam edeceğim

21 Ekim 2024 10:24

Bugün 8. Gün Chery Türkiye yine yine çözüm yok arayan soran yok yazık çok yazık

22 Ekim 2024 22:55

Chery Türkiye bugün 10. Gün yine sizden bir dönüş yok bravo size halen sizden bir haber bekliyorum bin pişmanım sizden araç aldığım için ben hata yaptım siz yapmayın

Yorumlar (7)

Hanımefendi sonuç ne oldu merak ediyoruz. Hayırlı günler. Bu şikayetiniz benim kararımı değiştirdi çünkü

Özgür
Özgür

Öncelikle geçmiş olsun. Şikayetinizin sonucu ne oldu, bir çözüme ulaştı mı acaba?

Akif
Akif

Geçmiş olsun üzücü bir olay olmuş bu yorumlardan sonra çok almayı düşündüğüm bu arabadan vazgeçtim o kadar para ver sonra uğraş dur yazık olmuş tekrar geçmiş olsun

Tc Bora
Tc Bora

Yetiş hanım geçmiş olsun ilk aracınızdanda memnun değilmişsiniz sanırım direksiyon atması ve şart koşmalarını dile getirmişsiniz neden yine aynı marka ve firmayı tercih ettiniz keşke memnun olmadığınız bir araçtan vazgeçip farklı bir araç deneseydiniz saygılar

Hüseyin
Hüseyin

Yetiş hanım geçmiş olsun. Ufacık bir uyarı, Resimlerdeki şahsi bilgilerinizi karartıp paylaşın.

Elif
Elif

Geçmiş olsun gerçekten çok üzücü durum Bursa'da iseniz eğer bu konuda tecrübeli bir hukukçu arkadaşım var en azından fikir alabilirsiniz numaram aşağıdaki resimde yazılı ulaşabilirsiniz

Yetiş

Benim avukatım var ama yinede teşekkür ederim

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
24 Eylül 2024 15:29
Chery Sıfır Araçta Boya Hatası Ve Değer Kaybı Sorunu
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
17 Aralık 2024 12:20
Sıfır Araçta Boya Sorunu Ve Çözüm Arayışı
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Hatalı Koltuk Başlığı Ve Çözüm Arayışı

Hakan