Gökhan sonuçtan çok memnun

Eksik Teslimat Ve İletişim Sorunu

14 Ekim 2024 22:37

Merhaba
Chery Adana Tekbaş Bayi'den aldığım Chery Tiggo 7 Pro model aracımı teslim alırken ilk yardım çantası ve yangın tüpü vermeleri gerekirken, şu an yoğunluktan dolayı elimizde kalmadı, bakıma geldiğinizde vereceğiz diyerek teslim ettiler. Koskoca Tekbaş Bayi dedik ve güvendik, tamam dedik. Gel gelelim, teslimat sonrasında aramamıza ve mesaj atmalarımıza cevap alamadık. Şu an ise bize satış yapan ve malzemeleri vereceğini söyleyen personel başka bir firmayla çalışmaya başladı. Bu konuda mağduriyetimizin giderilmesini rica ediyorum.

15 Ekim 2024 09:42 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Gökhan K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

15 Ekim 2024 09:51

Merhaba, Gökhan K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

28 Ekim 2024 13:20

Merhaba Gökhan K. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

31 Ekim 2024 17:14
Eksik Teslimat Ve İletişim Sorunu

Merhaba Şikayetime en kısa sürede cevap veren ve istediğim ilkyardım setini karşılıklı iletişim sonucunda tarafıma gönderen Chery Adana Tekbaş Bayii personelleri ile ilk andan itibaren hep takip ve iletişim halinde olan Chery müşteri hizmetlerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

31 Ekim 2024 17:26

Merhaba, Gökhan K. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Raşid sonuçtan çok memnun

Chery Sıfır Araçtan İlk Yardım Seti Olmaması

Raşid
21 Ocak 2024 20:41
"Şikayet sürecinde iletişime geçen tüm Chery ve Chery Kayseri çalışanlarına teşekkür ederim ilginiz takibiniz ve sorun çözümüne kadar ısrarınız için çok teşekkür ederim"
Akın sonuçtan çok memnun

Akın
23 Aralık 2024 00:58
"24 saat bile geçmeden, tarafıma dönüş yapılıp, yardımcı olup ürünleri kargo ile gönderdiklerini söylediler, herkese çok teşekkür ediyorum"
Mehmet sonuçtan çok memnun

07 Ekim 2024 10:46
"Chery Türkiye Tekirdağ bayisi ilgili herkese çok teşekkür ederim"
Basri sonuçtan hiç memnun değil

Chery Adana Tekbaş Bayiden Şikayetçiyim!

Basri
01 Eylül 2023 13:34
İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
27 Temmuz 2024 11:27