Raşid sonuçtan çok memnun

Chery Sıfır Araçtan İlk Yardım Seti Olmaması

21 Ocak 2024 20:41
Raşid'in Teşekkür Mesajı
“Şikayet sürecinde iletişime geçen tüm Chery ve Chery Kayseri çalışanlarına teşekkür ederim ilginiz takibiniz ve sorun çözümüne kadar ısrarınız için çok teşekkür ederim”

27 Aralık 2023 günü Kayseri incar bayisinden Chery tiggo 7 Pro Luxury model bir araç satın aldım. Ancak, aracın içerisinde ilk yardım seti ve yangın tüpü bulunmadığını fark ettim. Bu durumu bayiye ilettiğimde, bana bu ürünlerin verilmediği söylendi.

Aynı satıcıdan diğer alıcılarla iletişime geçtiğimde ise onların bu ürünleri aldıklarını almayanlar içinde en kısa zamanda temin edilerek gönderim yapılacağı bilgisini öğrendim. Durumu hem bayiye hem de Chery'ye bildirdiğimde, bayi ürünlerin verilmediğini iddia ederken, Chery müşteri temsilcisi ise verilmesi gerektiğini belirtiyor.

Bu durum henüz çözüme kavuşmadı. Belki bazıları için küçük bir sorun olarak görülebilir, ancak benim için önemli bir mesele. Sonuçta sıfır bir araç satın aldım ve içindeki her şeyin fabrika çıkışı olmasını bekliyorum. Satış danışmanından satış danışmanına bu konu farklılık göstermesi firmaya yakışmıyor. Konu hakkında çözüm bekliyorum.

22 Ocak 2024 10:56 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba Raşid S., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri 0850 480 74 72 numaramızdan ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

22 Ocak 2024 12:00

Merhaba,Raşid S. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

23 Şubat 2024 09:53

Özgür sonuçtan çok memnun

Chery Türkiye İlk Yardım Seti Mağduriyeti

Özgür
19 Ekim 2023 00:47
"Sorun çözüldü fakat süreç yorucu oldu. Genel merkezle bayiler arasında bir iletişim problemi var. Umarım zamanla çözülür. Teşekkürler..."
Gökhan sonuçtan çok memnun

21 Mayıs 2024 21:22
Erdem sonuçtan çok memnun

Erdem
28 Şubat 2024 18:41
"Anında ilgilendiler ve çok hızlı çözüme kavuşturdular teşekkür ederim."