Basri sonuçtan hiç memnun değil

Chery Adana Tekbaş Bayiden Şikayetçiyim!

Basri
01 Eylül 2023 13:34

Chery Adana Tekbaş bayiden Tiggo 7 Pro almak için müşteri temsilcisi d*** beyle görüştüm. Aracımı takas yaparak almalarını istedim, müşteri temsilcisi d*** bey olur dedi. Aracım orada olmasına rağmen araca bakmalarına gerek olmadığını firma olarak özelliklerini söyleyerek fiyat vereceklerini söylediler. Citroen c3 2020 45bin km de aracıma 750 bin tl fiyat verdiler. Değerinden daha düşük fiyat vermelerine rağmen kabul ettim. Ardından 2 gün sonra aracımı tekrardan götürüp bakmalarını istedim. Ona göre kredi çekecektim ama yeniden gerek yok fiyat 750 bin dediler. Bunun üzerine kredi başvurularımı yaptım kredimi çektim. Araç renk seçimi yaptım. 400 bin tl kapora istediler. Kaporayı vermeden önce arabaya bakmamakta ısrar ettikleri için (daha sonra kandırılmamak için) özel bir şirketten ekspertiz yaptığım güncel belgeyi yolladım. Bunun üzerine müşteri temsilcisi aslında 750 bin tl değil de 700 bin tl verebileceklerini söyledi. Ben kredi çekmişken ve defalarca aracıma bakın demişken son aşamada Chery bayisi olacak bir firma insanları kandırmaya çalışmamalı. Ben ekspertiz belgesini yollamasaydım araba devri sırasında son anda bana 50 bin tl mecburen indirteceklerdi.

Chery gibi bir firmanın bayisinin bu lakayıtlığından dolayı yakıştıramadım ve arabayı almaktan vazgeçtim. Bu lakaytlıkla ilgili tabii ki bir muhatap da bulamadım. Chery Türkiye'ye de şikayetimi yazdım. Geri dönen de olmadı. Piyasaya yeni giren bir firmanın en baştan böyle yapması devamında da eminim herkeste aynı etkiyi bırakacaktır. Krediyi çektim ve fazladan borçlandım. Mağdur oldum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

profile profile profile
01 Eylül 2023 17:22 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhabab**** b., Sizinle iletişime geçebilmemiz için bizimle iletişim bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederiz. Chery Türkiye 0850 480 74 72

Bugra sonuçtan hiç memnun değil

Chery Edremit Akkaş Bayi Mağduriyeti

Bugra