Ehat sonucu yetersiz buldu

Chery'nin Kurumsal (!) Yapısı

25 Mart 2024 14:27

Çin malı Chery markasına herkes tereddütle bakıp acaba nasıl bir kurumsal yapıları var diye merak ediyor. Buyurun anlatayım.
16.02.24 17:30 tarihinde omoda 5 aracımı bayiden aldım ve ikamet ettiğim şehre yola çıktım. Yolda giderken aracın on sağ takımlarından bir gıcırtı tıkırtı duymaya başladım. O saatten sonra geri donemezdim. Aracı iki gün daha sürüp sesten emin olduktan sonra servisi aradım ve sadece cumartesi günleri gelebileceğimi söyledim,09.03.24 tarihine randevu verdiler. Yapılan kontrollerde sağ amortisorden yağ kaçağı tespit edildi. Garantiden değişim için talep acildi. Ve iki gün sonra red cevabi aldım. Sonra şikayetimi bireysel olarak ben genel merkeze ilettim ve yine iki gün sonra yine red cevabi aldım. Ayıplı bir ürüne ne gerekçeyle red veriyorsunuz dediğimde operatör benim bilgim yok deyip kapattı.
İste 2012 yıllarında bizleri mağdur eden yapıı tekrar ülkemize geldi ve arabaların görünüşü dışında hiçbir şeyin değişmediğini bize gösterdi.

27 Mart 2024 11:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba,Ehat K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

27 Mart 2024 16:19

Sorunum çözülmedi, adli makamlara sunmak üzere red kararını yazılı olarak istiyorum genel merkez bayiye, bayi genel merkeze yetkimiz yok deyip yönlendiriyor. Siz daha bir belge paylaşmayı beceremiyonuz. 1milyoncudan alınan kulaklığı bile aynı gün içinde bozuk çıkarsa degistiriyolar. Sizki Chery firmasi bozuk sattığı malin arkasında durmuyor.

Enver
Enver

Almayı ciddi ciddi düşünüyordum. Yeni bir üründe ister istemez hatalar olur diyordum ama hataların arkasında durmayan bir şirkete de bile bile para kazandırıp rezil de olmamak lazım. Almaktan vazgeçtim galiba hiç sevmesem de Alman arabası alacağım

Selim sonuçtan hiç memnun değil

Chery Omoda Aracımda Yaşadığım Sorunlar

Selim
11 Eylül 2023 12:02
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Chery Omoda 5: Servislerde Geçen 8 Ay

Yalçın
09 Mart 2025 22:06
Vural sonuçtan çok memnun

Vural
12 Temmuz 2024 09:01
"İlginiz için teşekkür ederim"