Selim sonuçtan hiç memnun değil

Chery Omoda Aracımda Yaşadığım Sorunlar

11 Eylül 2023 12:02

Chery omoda 5 araç sahibiyim. Aracımı dört aydır kullanıyorum. Aracın güvenlik donanımları ve elektronik özellikleri sağlıklı çalışmıyor. Sıfır aracın ön rot ve arka aksında ayarsızlıklar vardı, bijon tork ları gevşekti, yaptırdım. Sonrasında bluetooth bağlantısı yapmadı. Servis güncelleme yaptı. Fakat araca her bindiğinizde mevcut bağlantıyı iptal edip yeniden bağlanmaz iseniz, telefon ve navigasyon bağlanmıyor. Radyo da rds yok, kanal isimleri çıkmıyor. Telefonda arayan insanların ismi çıkmıyor. Servise tekrar gittim, bu dediler. Acil frenleme asistanına güvenip arkanıza önünüze bakmayı ihmal etmeyin, vurursunuz. Kızım vurdu. Ben kukalar ile denedim durmadı. Hız sabitleme 150km hıza kadar çalışıyor ve hızınız düz yolda silkeleme ile oynuyor. Klima otomatiği derece sabitlemesi bir tuhaf, içerisi 22 dereceye ayarlı iken soğuk oldu diye biraz artırmaya çalışıyorsun, 27 dereceye getiriyorsun, hala soğuk üflüyor. Geri bildirim vererek Bunların düzeltilmesi amacı ile Gen. Müd. Ahu Hanıma yazdım, cevap verme gereği duymadı. Araç güzel, dolu, uygun fiyatlı diye aldım ama beni hayal kırıklığına uğrattı. 30 yıldır 2-3 yılda bir sıfır araç alırım, bir yerleri çalışmayan ilk arabam Chery oldu. TSE ve ce nasıl onay vermiş hayret

profile profile
11 Eylül 2023 13:46 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhabas**** s., Sizinle iletişime geçebilmemiz için bizimle iletişim bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederiz. Chery Türkiye 0850 480 74 72

14 Eylül 2023 11:17

Chery şikayetim ile ilgili inceleme prosedürü başlattı. Süreç devam ediyor.

27 Eylül 2023 16:53

Merhaba,Selim Ş. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

28 Eylül 2023 18:09

Numaram sizde mevcut, ayrıca serviste kurulan bluetooth bağlantısı ertesi gün tekrar hiçbir şey yapmamış olmama rağmen yine bağlanmadı. Bu sıkıntılar bazı araçlarda mevcutmuş ve çözülemiyor diye bilgi aldım. Aracımın değişimini, aksi halde mahkemeye verip, bilirkişi ile sorunların tespitini yaptıracağımı ihtaren bildiririm

09 Kasım 2023 14:37

Sorunlar devam ediyor. Güncelleme bekleniyormuş. Ayrıca şanzımanda da küçük küçük vuruntular başladı. Birkaç kez vitese takıp ayağınızı frenden çekip gaza bastığınızda vites kendini park pozisyonuna aldı. Aslında araç altı ayını doldurmadan mahkemeye verip araç değişimi talep edebilirim. Özellikle aktif acil freninin çalışmaması ciddi problem. Fakat sabırla düzelteceklerini bekliyorum. Sonra mahkemeye vermediğime pişman olmam inşallah.

Yorumlar (6)

İskender
İskender

Bence daha fazla bekleme Direk mahkemeye ver. Bende direk mahkemeye vermeyi düşünüyorum. Bende de Motorda hava sorunu var. Adamlar bu araçta hava alma vanası olmadığından böyle süreceksiniz dediler Radyo kendiliğinden açılıyor dedim. Güncelleme gelecek dediler. Tüm araçlarda bu sorun yok. Yeniden yazılım yükleyin dedim. Biz yazılım yükleyemiyoruz dediler Ben her sorunda senede 1 gelecek güncellemeyi beklemek zorundayım. Güncelleme gelse de benim sorunlarım cozulmeyecek. Araçta fiziki problem var. Sağ koltuk hareket etmiyor dedim. Önce resetlediler. Baktılar olmuyor. Soketlerinde fabrikasyon hata buldular. Düzelttiler. Araçta ne sorun varsa hızlı üretimden kaynaklı fabrikasyon.

Şevki

Merhaba çözüldü mü hocam sorunlar

Bedran
Bedran

Hocam yakıt nasıl acaba 100 km de ne kadar yakıyor

Selim

Problemler elektronik ve yazılım. Yeterince test etmeden ve kontrol etmeden üretilmiş. Araç kötü değil. Bence yazılımla bunları düzeltirler diye umuyorum. Fiyat/ Fayda olarak orantılı Hayırlı olsun

Şevki

Ben daha almadım ama şikayetleri görünce tırstım

Maalesef, Sizde durum nedir

Erman sonuçtan hiç memnun değil

Chery Yedek Parça Problemi

Erman
08 Ekim 2023 22:21
Selman sonuçtan hiç memnun değil

Chery Omoda 5: Uzayan Parça Tedariki Ve Artan Güvenlik Sorunları

Selman
14 Şubat 2025 21:37
Serpil sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5'te Güvenlik Ve Performans Sorunları

Serpil
04 Kasım 2024 23:06
"Aramış olduğumuz Chery Türkiye Müşteri hizmetlerinden şu ana kadar kiminle görüştüysem gayet memnun kaldım. Çözüme odaklı gittiler. Hepsinin emeğine sağlık diyorum. İnsanlarla uğraşmanın zor olduğu bu meslekte başarılar diliyorum 🙏. Teşekkürler..."
Chery Omoda 5'te Güvenlik Ve Performans Sorunları