Tunahan sonuçtan çok memnun

12 Kasım 2024 20:09
Tunahan'ın Teşekkür Mesajı
“Merhaba Chery Türkiye, Chery Tiggo 8 Pro Excellent aracımla ilgili yaşadığım sorun hakkında, 21 Şubat tarihinde Ankara Tanoto yetkilileri tarafından garanti kapsamında yapılan çözüm için teşekkürlerimi iletmek isterim. Sorunun çözülmesinde yardımlarını esirgemeyen ve süreci titizlikle takip eden Chery Genel Merkezinden Funda Hanım’a teşekkür ederim. Bu süreçte gösterilen destek ve çözüm odaklı yaklaşım, müşteri memnuniyeti açısından oldukça değerli olmuştur. Yardımlarınız için tekrar teşekkür eder, esenlikler dilerim.”

Merhaba Chery Türkiye, 2985 km'deki Chery Tiggo 8 Pro Excellent otomobilimin orta konsol kaplaması site içerisinde bulunan otoparkta park halindeyken kendi kendine kabarmış!

Bugün otomobilimi kullanmak için çalıştırıp sürüşe geçmek istediğimde kronik bir hatanın bende de olduğunu fark ettim. Otomobilin ilgili parçası diğer Chery kullanıcılarında da görülmüş olup, garanti kapsamında şehir fark etmeksizin değiştirilmiştir.

Ankara Tanoto'ya 1 ay sonra otomobilimin periyodik bakım zamanı geldiğinde sorunu bildirecektim fakat; bütün Chery bayilerinin ve genel merkezin onay verdiği garanti kapsamına giren problemleri "kullanıcı hatası" olarak nitelendirdikleri için, Chery Genel Merkezi'ne ilgili parça hakkında gereğinin yapılmasını arz ederim.

13 Kasım 2024 09:17 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Tunahan B. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

13 Kasım 2024 10:14

13 Kasım 2024 10:21

Merhaba, Tunahan B. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

03 Şubat 2025 16:52

Sayın Chery Türkiye, 19 Aralık 2024 tarihinde gerçekleştirilen yıllık periyodik bakım sırasında trim parçasının kabarması ile ilgili olarak garanti ekibi tarafından inceleme yapılmış ve genel merkezden onay alındıktan sonra parça siparişi verilmiştir. Ancak, o tarihten bugüne kadar herhangi bir geri dönüş yapılmamıştır. Ayrıca, yetkili servisin iletişim numarası ve servis danışmanının ip numarası üzerinden son 10 gün boyunca günde 3-4 kez yapılan aramalara rağmen telefonlar hiçbir şekilde açılmamıştır. Söz konusu durumla ilgili en kısa sürede bilgilendirilmek ve işlem sürecinin hızlandırılması hususunda yardımlarınızı rica ederim.

03 Şubat 2025 16:54

07 Şubat 2025 11:43

Merhaba Chery Türkiye, 3 Şubat 2025 tarihinde yapılan bildirimim ile ilgili olarak, bayi veya müşteri temsilcisinden bugüne kadar herhangi bir geri dönüş yapılmamıştır. Konuyla ilgili gerekenin yapılmasını rica ederim. Teşekkürler.

07 Şubat 2025 12:36

27 Şubat 2025 12:27

Merhaba Chery Türkiye, Chery Tiggo 8 Pro Excellent aracımla ilgili yaşadığım sorun hakkında, 21 Ağustos tarihinde Ankara Tanoto yetkilileri tarafından garanti kapsamında yapılan çözüm için teşekkürlerimi iletmek isterim. Sorunun çözülmesinde yardımlarını esirgemeyen ve süreci titizlikle takip eden Chery Genel Merkezinden Funda Hanım’a teşekkür ederim. Bu süreçte gösterilen destek ve çözüm odaklı yaklaşım, müşteri memnuniyeti açısından oldukça değerli olmuştur. Yardımlarınız için tekrar teşekkür eder, esenlikler dilerim.

27 Şubat 2025 12:29

Merhaba, Tunahan B. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

27 Şubat 2025 12:30

Ayşe
21 Kasım 2024 22:28
Chery Tiggo 8 Pro'da Üretim Hatası Ve Garanti Sorunu
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
05 Aralık 2023 12:11
Busra sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 8 Pro

Busra
21 Eylül 2023 20:08
"Başıma gelen bu olay neticesi hayal kırıklığına uğradığımı düşünsem de bu düşüncemi değiştiren öncelikle; Müşteri temsilcisi olarak bayii ile olan süreci sık sık takip edip beni her türlü gelişmeden haberdar eden, ilgisi, nazik tavrı ve anlayışı için Nilgün hanıma sonrasında bayii müdürü Bilal beye teşekkürlerimi sunuyorum."
Chery Tiggo 8 Pro
Berker sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Dışı Bırakılan Chery Tiggo 8 Pro: Kronik Sorunlar Ve Çözülmeyen Mağduriyet

Berker
24 Ağustos 2025 14:18