Gürkan sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 8 Pro Yedek Parça Bekleme Süresi Endişesi

04 Kasım 2024 13:02
Gürkan'ın Teşekkür Mesajı
“Çözüm için teşekkür ederim mağduriyetim geç de olsa giderildi”

Chery tiggo 8 Pro marka aracımın çarpmaya bağlı sağ arka teker kısmında hasar oluştu. Arka salıncak ve birkaç parçada değişim gerekti. Servisin ilgilenmesi eksper suresi vs her şey olağan akışında ilerledi ancak değişecek parçaların yurt dışından gelecek olması soruna yol açtı. Nedeni de parçaların ne kadar sürede geleceğinin belirsizliği. Ortalama 2 ay sürebilir deniyor ama kesin bir tarih verilmiyor. Yedek parçanın bu kadar sürede gelmesi çok büyük sorun. Süre ısrarla belirtilmiyor. Parçanın ne zaman geleceği ne zaman tamir edileceği belli değil. Chery i alırken çok inanmış ve güvenmiş biri olarak çok büyük endişe oluştu. Sorunum umarım en kısa sürede çözülür. Bu şekilde kime tavsiye edebiliriz aracı?

profile profile
04 Kasım 2024 13:20 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Merhaba, Gürkan K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

04 Kasım 2024 14:25

Merhaba, Gürkan K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

05 Kasım 2024 01:50

Chery genel merkezi çok hızlı dönüş sağladı ancak yinede çözüm olmadı. Bayinin bana yedek araç vermesi gerektiği söylendi. Bayi ile iletişim kurduğumda ellerinde araç olmadığından veremeyeceklerini iletti. Ayrıca 45 günü aşarsa araç verebiliriz dendi. Şu an çözüm olmadı. Parça temininin hızlanacağını ilettiler ancak yine süre belirtilmiyor.

05 Kasım 2024 09:12

Merhaba, Gürkan K. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

06 Kasım 2024 13:41

14 Kasım 2024 13:23

Çözüm için teşekkür ederim mağduriyetim geç de olsa giderildi

14 Kasım 2024 13:26

Merhaba, Gürkan K. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Çağla

Gürkan Bey, aynı mağduriyeti maalesef ben de yaşıyorum. Yurt dışından gelecek olan parçaların belirsizliği nedeniyle bende bugün şikayetçi oldum. Yetkili servis yasal süre olan 10 iş gününü geçmesine rağmen ikame araç vermedi. 45 gün sonrasında bu şartlarda araç kusurlu, ayıplı mal diyerek iade yoluna gitmeyi düşünüyorum. Sizin probleminiz ne durumdadır merak ettim. Bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Çağla

Bu durum yasalara uygun olmadığı için CİMER'e gün içinde yazmayı düşünüyorum. Yasal hakkımız olan ikame aracı Chery Türkiye vermiyor. Büyük şaşkınlık içindeyim. Hakkımızı sonuna kadar aramalıyız.

Gürkan

Bir ilerleme olmadı. Servisin elinde araç olmadığından veremiyor deniyor halen. Koca Chery bir araç kiralayıp sorunu gideremiyor maalesef. Parçanın ne zaman geleceğine dair hiçbir bilgi yok. Şu an pişmanlık yaşıyorum maalesef.

Serhat
Serhat

Aracım aynı şekilde tam 35gündür ortada yok doğru düzgün cevap verilemiyor sürekli bir parça için bekletildiğim söyleniyor bu mağduriyeti gideremeyen bir markaymış maalesef alırken yanılmışız

Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Kamil
13 Eylül 2023 13:59
Chery Servis Yedek Parça
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo Pro 8 İzmir Hmt Yet. Serviste 100 Gündür Parça Bekliyor

21 Mayıs 2024 11:00