Chery Tiggo 8 Güvenlik Problemi!

Apturahman
17 Aralık 2023 13:22

Ben bir Chery Tiggo 8 Pro sahibiyim. Araç seyir halinde iken ekranlar kapanıyor. Kapandığı için klima buğ giderici v. B güvenlik ekipmanları çalışmıyor. Özellikle yağmurlu havalarda ölümcül kazalara neden olacak bir arızadır. Bu arıza tüm araçlarında mevcut ise sanayi ve Ticaret Bakanlığı piyasa gözetimi ve denetimi genel müdürlüğünün teknik inceleme yapması ve yürürlükte olan teknik mevzuata bir uygunsuz var ise gerekli işlemleri yapması gerektiğini düşünmekteyim. Eğer bu arıza giderilmezse aracımın teknik mevzuata uygun olup olmadığı konusunda ben denetim yapacağım.

profile profile
18 Aralık 2023 12:24 (Şikayetten 23 saat sonra)

Merhaba,Apturahman B. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Burak
Burak
Şikayeti Çözüldü

Geçmiş olsun öncelikle benimde konum mevcut arızalar var en son Merkezden gelen kişiler mal bu dedi :d gerisini siz anlayın isterseniz benim şikayet sayfamdan da kendi detaylarıma bakıp ne kadar uğraşıp sonuç alamadığımızı görebilirsiniz. İnsanlarla dalga geçer gibi cevap veriyorlar ne yazık ki kronik arızaları fazla sayıda mevcut aracın

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 16:56

Chery Tiggo 8 Pro Kliması Kontrol Edilemez Durumda