Abdurrahman sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 7 Pro Multimedya Beyin Arızası 2 Aydır Çözülmedi

12 Şubat 2024 16:51
Abdurrahman'ın Teşekkür Mesajı
“3 ayın sonunda geçse olsa sorunumuz tamamen giderildi teşekkür ederiz”

Chery Tiggo 7 Pro Excellent paket aracımı Aceavto Otodan 2023 Kasım ayında aldım. Daha bir hafta kullanmışken aracın multimedya ekranının aracı çalıştırdığımda gelmediğini fark ettim. Çalışır vaziyette bir iki dakika sonra ekran geliyor fakat ses tuşları hem ekrandan hem de direksiyondan işlev göstermiyordu. 11 Aralık 2023'te bize yakın olan Sultanbeyli'deki Kıyı Chery yetkili servisine götürdük. Orada çok güzel ilgilendiler ve aracın kalması gerektiğini söylediler. Yerine yeni bir araç verdiler. Aracın multimedya beynini değiştireceklerini ama ellerinde parçanın olmadığını, sipariş geçildiğini ve bir ay içinde geleceğini söylediler. Fakat şu anda tarih 12 Şubat 2024 oldu ve hala parçanın gelmediği söylendi. Aracı beğenerek almıştık fakat bu yaşadığımız tecrübe hiç hoş olmadı ve sorun hala devam ediyor. Araçtan iki aydır keyif alamıyoruz. Daha ne kadar beklememiz gerektiğini merak ediyoruz. Sorunun bir an önce çözülmesi halinde mutlu olacağız. 0531********67 numaradan bana geri dönüş yapabilirsiniz. Chery Türkiye.

profile profile
12 Şubat 2024 17:29 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Merhaba,Abdurrahman K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

12 Şubat 2024 17:32

Merhaba biraz önce Chery den Ceylan hanım dönüş yaptı hızlı bir şekilde sorunumuzu tekrar ilettik umarım kısa sürede parçamız gelir sorunumuz çözülür

12 Şubat 2024 17:56

Kıyı Chery den aradılar hemen parçanın ellerinde olduğunu söylediler yani madem bu kadar hızlı oluyordu neden bekledik biz

06 Mart 2024 18:48

Merhaba 2 sefer yazılım atıldıktan sonra sorun çözülemeyince aracın multimedya beyni dün Kıyı Chery servisinde değiştirildi bugün aracımızı teslim aldık çok güzel ilgilenildiği için Kıyı Chery servisine çok teşekkür ediyorum. Ancak aracımda müziklerin olduğu USB bellek sorunlu denildi halbuki sıfır almıştım USB bellek aracın beynini karıştırıyor kullanmayın denildi sıfır USB alacağımı belirttim yani özgürce USB bellek takıp müzik dinleyemeyeceksem neden koymuş oraya aracı üreten fabrika anlayamadım

15 Mart 2024 22:14

3 ayın sonunda geçse olsa sorunumuz tamamen giderildi teşekkür ederiz