Burcu sonuçtan memnun

Chery Nisan Ayı Akaryakıt Kampanya Mağduriyeti

Chery Nisan Ayı Akaryakıt Kampanya Mağduriyeti
31 Mayıs 2024 14:51
Burcu'nun Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkür ediyorum 🌸”

Chery Bursa Gönye Bayisi'ne. 6 Nisan'da kapora verdim. 24 Nisan'da da faturası kesilen Omoda 5 aracım için akaryakıt kampanyasından yararlanabilmem gerekirken, 31 Mayıs tarihine kadar bekletmelerine rağmen en son görüştüğüm telefon görüşmesinde aracımın gümrükten Mart çıkışlı olduğu söylendi ve bu kampanyadan yararlanamayacağım belirtildi. Ama kampanya genelinde gümrükten çıkan araçlar da Nisan ayına ait olacak gibi bir bildirim yok zaten bu da alıcıyı kesinlikle ilgilendirmez. Ben sadece Nisan ayında kesilen faturaya bakarım, zaten kampanya Nisan ayında satın alınan araçlar için geçerli.
Böyle kurumsal ve güvenilir bir bayinin müşterilerini böyle mağdur etmesini yakıştıramadım. Gerçekten her koşulda çok memnun kalmıştım ama bu son aşamada çok mağdur edildim ve sanırım yalnız değilim. Bu konunun en kısa sürede çözülmesini istiyorum. Bu kampanyadan sonuna kadar hakkım olduğunu düşünüyorum.

31 Mayıs 2024 15:54 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Burcu K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

03 Haziran 2024 13:30

Chery Türkiye de asla yardımcı olmuyor bayi ile arama mail atarak köprü kurmaya çalışıyor buna da gerek yok ben zaten bayi ile bizzat telefonla görüşebiliyorum derdimi anlatabiliyorum ben çözüm için genel merkez arıyorum ama onlar da hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar maalesef bayilere mesaj atmak dışında.

03 Haziran 2024 13:32

Yaptığım görüşmeler sonrasında anladım ki bayiler gerçekten müşteri ayırt ediyor nisan ayinin en başından beri bu kampanyadan yararlanmak istediğimi söylememe rağmen kendimi hatırlatmama rağmen kendilerince başka bahaneler buluyorlar aracımın gümrükten mart çıkışlı olduğunu söylüyorlar ama kesinlikle bu alıcıyı ilgilendirmez benim faturam 24 Nisan’da kesilmiş hakkımı sonuna kadar arayacağım ve bu markayı kesinlikle güvenmeyin her koşulda yarı yolda kalabilirsiniz

27 Haziran 2024 17:25

Haziran ayının da bitmesi ile birlikte maalesef satarken çok ilgili olan bayi şimdi ortalarda yok. Bugün Chery merkezden telefon aldım aracımın şaşı numarası istendi umarım yakıt kampanya sı ile ilgili kendilerinden olumlu dönüş alacağım

27 Haziran 2024 17:51

Chery genel merkeze çok teşekkür ediyorum geçte olsa kampanyadan yararlandırdılar. Ayrıca ilgilenen begüm hanıma da ekstradan teşekkürlerimi sunuyorum 🌸🙏🏻

27 Haziran 2024 17:52

İlginiz için teşekkür ediyorum 🌸

28 Haziran 2024 13:12

Merhaba, Burcu K. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Burak
Burak
Şikayeti Çözüldü

Herhangi bir sonuç alabildiniz mi?

Burcu

Maalesef alamadım çok ilgisizlermiş. Koskoca Chery Türkiye bir bayinin yaptığı haksızlığı çözemiyorsa gerçekten çok ayıp ve yakıştıramadım o kampanya benim hakkımdı kim kullanacaksa asla helal etmiyorum Sundukları bahaneler çok saçma çünkü.

Murat sonuçtan memnun

Murat
10 Mayıs 2024 11:38
"Uzun suren surecin sonunda olumlu sonuçlanmasından ve bu süreçte müşteri hizmetlerinin takibi ve ilgisinden memnun kaldım. Teşekkürler..."
Chery Araç Yakıt Çeki Nisan Ayı Kampanyası Şikayet
Chery Araç Yakıt Çeki Nisan Ayı Kampanyası Şikayet