Chery, Fatura Edilen Aracın Teslim Edilmemesi

İlknur
25 Aralık 2023 20:41

Bursa gönye bayiinden 06.12.2023 tarihinde yüksek miktar kaporamı, 07.12.2003 tarihinde de paranın geri kalanını tamamlayarak omada5 araç için anlaşma yaptım. Araç için teslim tarihi 8_10 arası denmesine rağmen, ( 11.12.2003 tarihinde araç fatura edildi) aracı hala daha teslim alamadım. Alamadığım gibi hiçbir net bilgi de verilmiyor. Belki 1 saat sonra gelir belki yarın gelir diyerek geçiştirici cevaplarla oyalıyorlar. Aracın 10.04.2023 tarihinde tüm gümrük ve beyanname işlemleri bitmiş olmasına rağmen, bayii tarafından İzmit limanında gümrük işlemleri için bekliyor deniliyor. Faturası kesilmiş bir aracın maksimum 5 gün içerisinde müşteriye teslim edilmesi gerektiğini eminim bayiide biliyordur. Araçsız kalarak yaşadığım sıkıntının, 19 gündür maddi olarak uğratılan zararın sorumlusu Chery den ivedilikle çözüm bekliyorum.

profile profile
26 Aralık 2023 10:45 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba,İlknur E. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Fatih
Fatih

Aylarca otoparkta beklemiş stoklanmış araç gelme ihtimali var.

Halil sonuçtan memnun

Halil
21 Aralık 2023 14:28
"Chery Türkiye ceylan hanıma ve satış temsilcisi serkan bey e teşekkür ederim."
Hüseyin sonuçtan çok memnun

Çorum Chery Evlüce Omoda 5 Teslimat Gecikmesi