Okan sonucu yetersiz buldu

Chery Hediye Kutusu Verilmedi

30 Mayıs 2024 11:23

07.05.2024 günü Tekbaş plazadan Chery tiggo 8 Pro aracımı teslim aldım. Plazadaki Diğer teslimlerde herkese kırmızı hediye çantası verilirken bana verilmedi. Sorduğumda da cevap veremediler. Konu ile ilgili şikayetim vardır. Hediye çantasını talep ediyorum

27 Haziran 2024 13:25

Adana Chery den 07.05.2024 günü Almış olduğum aracımla ilgili 30 Mayıs da Chery Türkiye ile görüşmem de hediye çantası vereceklerini söylediler. Sonrasında bayiiden arayıp hediye çantasını göndereceklerini söyledir ve yapmış olduğum şikayetimi geri kaldırdım. Ancak Tarafıma hala teslim edilmedi. Konu ile ilgili bu kadar da önemsemezlik olmaz. Şikayetçiyim

30 Mayıs 2024 11:43 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Merhaba, Okan Ç. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

30 Mayıs 2024 12:13

Merhaba, Okan Ç. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

30 Mayıs 2024 18:31

Hızlı cevap ve çözüm için teşekkürler

01 Haziran 2024 09:11

Merhaba, Okan Ç. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

09 Temmuz 2024 13:08

Hala Adana Tekbaş tan tarafıma ulaşıp bilgi veren olmadı bu kadar vurdum duymazlık olmaz. Hediye çantasını göndereceğiz deyip adres istediler 1 ay oldu hala konu ile ilgili bir bilgi veren olmadı.

09 Temmuz 2024 13:35

Merhaba, Okan Ç. Konu özelinde yapmış olduğunuz geri bildirim hakkında en hızlı şekilde aksiyon sağlanacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

28 Temmuz 2024 22:36

30 Mayıs'ta gönderiyoruz dedikleri hediye kutusu hala gelmedi. 1 ay gelmedi buradan yazdım beni bayiden aradılar. Harika ismindeki müşteri temsilcisi kendi ellerimle kargoya vereceğim yoğunluktan arkadaşlarım unutmuş olabilir dedi. Ancak kendisi de unuttu galiba bu nasıl temsiliyet Chery Türkiye. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum

29 Temmuz 2024 10:34

Merhaba, Okan Ç. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

05 Ağustos 2024 09:54

28 temmuzda yazmış olduğum konuyla ilgili ne Chery Türkiye den ne de ilgili bayiiden dönüş yapıldı. Chery Türkiye arıyor yönlendiriyorum diyor ve ne arayan var ne soran. Sonucunda ne oluyor bitiyor takip etmiyor. Bayilere hiçbir yaptırımı olmayan bir marka. Kusura bakmayın bir daha markanın olduğu yerin önünden geçmem. Çözüm "0"

05 Ağustos 2024 10:13

Merhaba, Okan Ç. Mesajınız tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Seda sonuçtan çok memnun

Hediye Paketleri Ve Paspasların Eksikliği

Seda
04 Aralık 2024 21:09
"Tarafıma çok hızlı dönüş yapıldı. Görüşmeyi benimle gerçekleştiren kişi çok ilgiliydi kendisine teşekkür ederim"
Uğur sonuçtan çok memnun

Hediye Kutusu Eksikliği: Bayiler Arası Eşitsizlik

Uğur
07 Ekim 2024 20:56
İlyas sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 8 Pro Hediye Kutusu Eksikliği

İlyas
21 Eylül 2024 15:31
"Çok teşekkür ederim mağduriyetimle ilgili çok ilgili davrandılar başka bir arıza için başka servise yönlendirdiler. Umarım en kısa sürede Eskişehir'e bir servis açarsınız"
Chery Tiggo 8 Pro Hediye Kutusu Eksikliği
Çağan sonuçtan çok memnun

Çağan
31 Temmuz 2025 08:16
"2 saat gibi çok kısa bir sürede sorunu çözdükleri için Chery ye teşekkür ederim."
Teslimat Sırasında Hediye Kutusu Eksikliği Mağduriyeti