Chery Engellilere Araç Satışı Yok

Ferit
05 Eylül 2024 09:14

Merhabalar,
%90 Engelli raporuyla tiggo 7 Pro almak için İstanbul Anadolu yakası satış bayilerinde gittiğimizde araç stoğunun olmadığını ne zaman geleceği konusunda bilgi veremeyeceklerini, olsa bile engelli indiriminden alınmayacağını söylediler. Fakat normal satış fiyatından sorgulattığımızda aracın ellerinde mevcut olduğu söyleniyor. Engellilere satış yapmak istemiyorlar.
Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

06 Eylül 2024 10:02 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Ferit S. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

06 Eylül 2024 10:04

Merhaba, Ferit S. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz bu süreçte 0850 480 74 72 numaralı hattımızdan destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Arzu sonuçtan çok memnun

Arzu
09 Ocak 2024 16:07
"Chery Türkiye'nin bir türlü anlamak istemediğini sorunumu sadece Mengerler Davutpaşa, tecrübe ve kalitesini ortaya koyarak özenle çözüme ulaştırdı. Konuyu ilk günden itibaren büyük bir hassasiyet ile ele alan Genel Müdür Hakan Bey ve ekibine çözüm odaklı yaklaşımları için sonsuz teşekkür ederim. Araçla ilgili aklınıza gelebilecek her türlü süreçte kendileri ile en hızlı şekilde iletişime geçebildik ve aracımızı çok kısa bir sürede sorunsuz teslim aldık. Chery araç almak isteyenler hiç düşünmeden Mengerler Davutpaşa'yı tercih edebilir."
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
11 Aralık 2023 21:32
Emre sonuçtan memnun

Tiggo 7 Pro: Bitmeyen Airbag Sorunu

Emre
14 Kasım 2024 09:27
Hande sonuçtan hiç memnun değil

Konya Chery Servisi Yedek Parça Sorunu

Hande