Doğancan sonucu yetersiz buldu

Chery Bluetooth Ve Sunroof Sorunu

Doğancan
29 Haziran 2024 10:26

Yaklaşık 8 ay önce aldığım Chery Tiggo 7 Pro Luxury paket aracımın 2 ay sonra Bluetooth'u bozuldu. Ya hiç bağlanmıyor ya da bağlansa bile sürekli bağlantıda kopukluk yaşanıyor. Güncelleme atıldı ancak bir düzelme olmadı. Chery Erdemir Bayisi'nden aldığım bu aracın Bluetooth sorunu için 6 aydır uğraşıyorum ancak bir çözüme ulaşamadık. Servis ustası O*** Bey multimedya beyninin değişmesi gerektiğini söyledi. Garanti biriminden D**** Hanım bunun için fabrikaya mail attı ancak geri dönüş olmadı. Ayrıca aracımın sunroof fitilinden de sorun var. Bu konuda da 3 defa işlem yapıldı ancak sonuca ulaşılamadı. Chery pişmanlığım oldu. Resmen satarken her şey iyi güzel de iş garantiye gelince mi bu sorun oluyor?

29 Haziran 2024 12:09 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Doğancan K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

26 Temmuz 2024 12:53

Merhaba, Doğancan K. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Chery Araçlarında Airbag Problemi Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Batuhan