Chery  Ayıplı Mal Ve 2 Aydır Bitmeyen Tamir, Konuya Sahip Çıkan Yok!

Chery  Ayıplı Mal Ve 2 Aydır Bitmeyen Tamir, Konuya Sahip Çıkan Yok!
Didem
Didem
21 Mayıs 2024 10:5259.255

Ocak 2024'te satın aldığım Cherry Omoda 5 marka araca, 4 Nisan'da sol arka kapıya bir darbe aldım. Bu durum sonucunda sağ arka kapının daha önceden boyandığını ve bana ayıplı mal satıldığını öğrendim. Bu konuda fabrikasyon olduğuna dair sadece yazılı bir bilgilendirme yapıldı. İlk şikayet konum bu!
Bugün 21 Mayıs ve değiştirilmesi gereken kapı hâlâ tamir edilmedi ki bu da ikinci şikayet konum.
Genel müdüre e-postalar gönderildi, tüm üst yönetim Linkedin üzerinden bilgilendirildi. Şikayet Var, müşteri hizmetleri gibi kanallardan da sonuç alınamadı.
Ne bir özür ne de bir ilgi, telafi göremedim.
Yarın, ayıplı mal satışı için arabuluculuk başvurusu yapacağım.
Parça tedarik sorunu hakkında herkesin bilgilenmesi adına bu durumu paylaşmak istiyorum.
Araç alırken sadece cazibesine kapılmayın, kaza veya arıza durumlarında mağdur olabilirsiniz. Benim yaşadığım zorlukları yaşamayın. Son parçanın tedariki de birkaç hafta sürecek gibi görünüyor. Tahminime göre toplam süreç 2,5 ayı bulacak. Kasko kapsamındaki araç ikame süresi 1 ay ve her hafta bunu yenilemek ayrı bir sorun. Eksper onayı için 2 gün boyunca 4-5 kez arama yapmak gerekiyor.
Artık bu durumdan bıktım.  Daha önce hiç kaza yapmamış olmamın önemini anlayamadım. Ayıplı mal satışı konusundaki yaklaşım ise üst yönetimin müşteri memnuniyetine önem vermediğini gösteriyor.

21 Mayıs 2024 14:45 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba, Didem P. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

10 Mart 2025 19:41

Sorunlar çözüldü mü?

Hakkı
Hakkı
Benzer Şikayeti Var
25 Mayıs 2024 00:49

Merhaba genel müdürlük mail adreslerini hiçbir yerde paylaşmamışlar mahsuru yoksa genel müdürlük mail adresini paylaşabilir misiniz

Chery Tamir Sorunu!

Erkin
Erkin
19 Aralık 2023 18:3614.487

25 Kasım 2023 tarihinde Chery Omoda 5 marka aracımla ufak bir kaza yaptım. 27 Kasım 2023 günü aracım Tanoto çekildi serv...

Chery Tamir Sorunu!
2 Destek

Chery Omoda 5: Servislerde Geçen 8 Ay

Yalçın
Yalçın
9 Mart 2025 22:0616.970

1. Chery Omoda 5 2024 model aracımı, 3. Ayda satın aldım ve tam olarak 8 aydır servislerde sürünerek onarım yaptırmaya ç...

4 Destek16 Yorum

Chery Servisinde Mağduriyet: 1 Aydır Çözüm Bekliyorum

Sebahattin
Sebahattin
24 Haziran 2024 15:0113.535

Merhaba, Kasım 2023'te severek aldığım Chery Omoda5 model arabama, 28/05/2024 tarihinde karşı tarafın yüzde yüz kusurlu ...

Tümünü Gör
Chery Aracımda Klimam Çalışmıyor!

Chery Aracımda KlimamÇalışmıyor!

Salih
Chery Tiggo 8 Pro Şoför Koltuğunda Oluşan Sürtünme Kaynaklı Deformasyon

Chery Tiggo 8 ProŞoför Koltuğunda Oluşan Sürtünme Kaynaklı Deformasyon

Ali
Chery Tiggo 8 Pro Max Hüsranı!

Chery Tiggo 8 Pro MaxHüsranı!

Zülküf
Chery Tiggo 8 Pro Max Su Alıyor