Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Chery Araçta Fren Ve Emniyet Kemeri Sorunları

19 Kasım 2024 04:52

Chery Yüzbaşıoğlu bayinizden eylül ayında 34 MBR 146 plakalı Tiggo 7 Promax Exceptional model araç aldım. İlk uzun yol deneyimimde, araç henüz 500 km'de iken frenlerin zayıf olduğunu fark ettim. 100 km üzeri hızlarda frene basınca uğultu sesi geliyordu. Bariz şekilde disk veya balata arızalıydı. O şekilde bin km kullanmak zorunda kaldım. Dönüşte Yüzbaşıoğlu servisten randevu alıp gittim. Bir de şoför tarafı emniyet kemeri yuvasından çıt çıt ses geliyordu. Oradan bir ustayla teste çıktık. Hem frenlerdeki uğultu hem de emniyet kemeri yuvasından gelen sesi usta rapor etti. Aracı serviste bırakıp çıktım. Bir gün sonra servis aradı; disk ve balataların garanti kapsamında değişeceğini fakat ellerinde yedek parça olmadığından 2 ayı bulabileceğini söylediler. Emniyet kemeri yuvasından gelen ses için ise 'müdahale edersek ses artabilir veya kesilebilir' gibi saçma bir cevap aldım. Kısacası, Chery marka araç tercih ettiğim için çok pişmanım.

31 Aralık 2024 00:33

8 Eylül 2024 tarihinde Chery Yüzbaşıoğlu bayinizden tiggo 7 promax exceptional paket araç aldım aracım henüz 500 km iken frenlere basınca uğultu sesi geliyordu 2 ekimde Yüzbaşıoğlu servisten 25 Ekim için randevu alarak servise gittim yapılan incelemelerde ve test sürüşlerinde arıza tespit edildi garanti kapsamında 4 disk ve 4 balatanın garantiden değişmesi gerektiği fakat ellerinde ve Chery Türkiye de bu parçaların olmadığı yurt dışından geleceğini sürecin 1 veya 1.5 ay sürebileceği servis danışmanı tarafından bana söylendi bugün 31 Aralık tam olarak 66 gün oldu ve yedek parçalar ortada yok ne Yüzbaşıoğlu servis ne de Chery Türkiye bana zaman ve süre vermiyor aracımı otoyolda kullanamıyorum mağduriyet yaşıyorum çareyi Tüketici Mahkemesinde arayacağım Chery yetkililerine duyurulur

19 Kasım 2024 10:07 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhaba, Orhan T. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

19 Kasım 2024 11:23

Merhaba, Orhan T. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

21 Kasım 2024 11:54

Çözüme odaklı yardımcı olamadınız servis aramadı 1 aydır fren disklerim değişmedi bekliyoruz

21 Kasım 2024 13:22

Merhaba, Orhan T. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz bu süreçte destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

07 Aralık 2024 17:19

Merhaba, Orhan T. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

13 Aralık 2024 10:06

Yaklaşık 2 ay oldu bekliyorum aracımın frenleri arızalı yedek parça yok sattığınız arabanın nasıl yedek parçaları olmaz inanılmaz bir şey Chery maalesef hayal kırıklığı oldu benim için

24 Aralık 2024 19:06

Sayın Chery Türkiye yetkilileri Aracım 2 aydır yedek parça bekliyor bu arabayı satmayı biliyorsunuz yedek parça getirmiyorsunuz rezil olduk parçaların geleceği yok sanırım konuyu yargıya taşımaktan başka yol kalmadı maalesef

12 Şubat 2025 20:20

Evet bugün 12 Şubat ve 4 ay oldu fren disklerim ve balatalarım ortada yok geleceği tarih ise belli değil acaba Chery Türkiye'den çekiliyirmu yedek parça o yüzdenmi gelmiyor

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Chery Garanti Kapsamı Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Ömer
03 Haziran 2025 16:55
Bugrahan sonuçtan hiç memnun değil

Chery Sıfır Araçta Fren Diski Sorunu Marka Algımı Zedeliyor

Bugrahan
16 Haziran 2025 16:06
Ridvan sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 El Freni Arızası

Ridvan