Ridvan sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 El Freni Arızası

Ridvan
05 Eylül 2024 23:57

Chery Tiggo 7 Comfort paket 2023 model aracımda elektronik el freni sesi çok aşırı yüksek gelmeye başladı ve servise gittim. Servisteki diğer araçlara baktığımızda ses duyulamayacak kadar az geliyor. Benim aracımda ise araç içinden ve dışından çok aşırı şekilde yüksek ses geliyor. Servisteki arkadaşlar sesin yüksek olduğunu kabul ediyorlar ama genel merkezin bu sese normal demesi yüzünden araca hiçbir müdahale yapılmıyor. O yüzden servisin bu konuyla ilgili yapacak bir şeyi kalmıyor. Araçlar 5 yıl 150.000 km garantili. Bu el freni yüzünden aracı rampada park ediyorum. Farz edelim ki el freni tutmadı ya da koptu ya da buna benzer bir olay oldu. Chery genel merkezi o zaman ne cevap verecek çok merak ediyorum. Servisteki ustası bile sesin çok fazla yüksek olduğunu söylüyor ama genel merkez yüzünden işlem yapamıyor. Ustasına güvenmiyor. Benim anladığım konuyla ilgili mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Aksi halde yasal haklarımı arayacağım. Servisle ilgili şikayetim yok. Chery genel merkezde servisi yönlendiren ve bu konuya normal diyen arkadaştan şikayetçiyim. Gelip bu aracı kendisinin kullanıp bakmasını istiyorum. O zaman sesin ne kadar rahatsız edici olduğunu anlayacaktır. Dışarıdan sesi duyanlar bu nasıl araba diyor, böyle bir ses bu araçtan nasıl çıkar diyor, yani markayı kötülüyor. Gereğinin yapılmasını ve en kısa zamanda mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

06 Eylül 2024 10:40 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, Ridvan K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

24 Ekim 2024 10:21

Merhaba, Ridvan K. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz bu süreçte destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro: Fren Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Yusuf
25 Ekim 2024 22:24
İskender sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro Avangarde Sorunları Servisin Düzeltmemesi

İskender