Chery Android Auto Bağlanma Problemi

01 Şubat 2024 13:57

Chery Android auto bağlanmıyor ve bağlandığında çıkış yapıyor. Bu yeni oldu araç ayarlarını sıfırlamak mı gerekir yoksa bir servis aracılığıyla mı çözmek gerek. Ve ses işlevlerini yerine getirmemekte. Bazen sesle komut verirken İngilizce söylememe rağmen yanlış anlıyor

01 Şubat 2024 15:16 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba,Alican E. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Şikayeti Çözüldü

Merhaba, aynı sorun benim Tiggo 7 Pro aracımda da var. Android auto'yu ilk iki ay sorunsuz kullandım. Sonrasında Android auto bağlantı hatası vermeye başladı. Bluetooth bağlantısı kuruluyor fakat Android auto çalışmıyor. Siz bu sorunla ilgili bir çözüme ulaşabildiniz mi?

Şikayeti Çözüldü

Telefonu mu fabrika ayarlarına döndürdünüz yoksa aracın multimedya sistemini mi? Aracın sistemini nasıl resetleyebiliriz bilgi verebilir misiniz? Çok teşekkürler cevabınız için.

Alican

Evet komple cihazları kaldırdım ve daha sonra resetleme yaptım fabrika ayarlarına döndü tekrar eşleme yaptığımda düzeldi artı telefondan değil de araba ekranından bağlantı yapın dediler öylede yapınca düzeldi sorun

Chery Omoda5 Android Auto Bağlantı Hatası

Sami
30 Mart 2024 22:40
Chery Omoda5 Android Auto Bağlantı Hatası
Süleyman sonuçtan çok memnun

Chery Bağlantı Noktası Hatası

Süleyman
02 Haziran 2024 13:47
"Chery Müşteri hizmetleri hızlıca tarafıma ulaştı yakın servisle kontak kurup bana ulaşmalarını sağladı uzaktan yardımla problemleri çözdüler. Teşekkürler..."