Chery 8 Pro Sorunları

3 hafta önce

Yaklaşık 2 ay önce Chery 8 Pro' yu beğenip İstanbul Atmo bayiinden aldık. Çok severek beğenerek almamıza rağmen teslim alırken araçta çizikler ve içinde sigara külü vardı. Şok olmuştuk. Satış müdürü m**** bey ve danışman b*** bey in ilgisinden ötürü bunları görmezden gelip teslim aldık. Araçta 1. Haftadan sonra çok ciddi sorunlar yaşadık. İlk olarak fren tutmadı. Çok ciddi bir kaza atlattı kardeşim. Yayaları ezmekten son anda kurtuldu ve günlerce şoka girdi. Aracı servise götürdüğümüzde hiçbir sorun olmadığı söylendi. Daha sonraki süreçte ekran görüntü kaybolması, start stop, on çarpışma uyarıları meydana geldi. Hem de önünde hiçbir şey yok iken en az 5 defa on çarpışma ikazı verdi. Yine servise götürdük. Komik bahaneler üreterek canımızı hiçe saydılar. Serviste beklerken bizim yaşadığımız sorunları yaşayan başka kullanıcılarında olduğunu görmek bizi iyice soğuttu. Gerçekten çok ama pişmanım. Tüm yasal yollara başvuracağım. Her mecrada memnuniyetsizliği mi bildireceğim.

2 hafta önce

Dış güzelliğine aldanıp Chery Tiggo 8 Pro satın alırsanız bizim gibi pişman olma olasılığının yüksek. Gerçekten çok severek aldığımız aracımıza yaşadığımız sorunlar nedeniyle korkarak biniyoruz. Önce fren sorunu ardından start stop, ekran kararma, düz yolda on çarpışma uyarıları bizi bıktırdı. En üzüldüğüm nokta servisin bir şey yok demesi oldu. Bu aracın arkasında durmayan markasına sahip çıkmayan bir müşteri hizmetleri var. Çok ama çok pişmanız Kia dan Chery markasına geçtiğimiz için.

2 hafta önce

Yaşanan ciddi sorunlar nedeniyle korkudan aracımıza titreyerek biniyoruz. Chery müşteri hizmetleri değişim ve iade konusunda bize geri dönmedi. Servis zaten canımızı hiçe sayarak "Bir sorun yok"cevabını vermişti. Bu kadar sorun çıkmasına rağmen aldığımız cevap markanın müşterisine verdiği önemi gösteriyor. Artık Chery markasına güvenim 0. Siz de Chery almayı düşünüyorsanız vazgeçin bence. Gerçekten çok ama çok pişmanım. Tüm yasal haklarımı kullanacağım. Ayrıca tüm TV haber bültenlerinde yer alması için mücadele edeceğim. Allah aşkına siz freni tutmayan bir araca binmek ister misiniz?

profile profile profile
Chery Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 43 sa 1 dk
Chery Logo
3 hafta önce

Merhaba,Saycan S. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Veysel
23 saat önce

Chery Türkiye'den aldığım Chery Tiggo 8 Pro aracın sol far üstünde plastik ve boya kabarması oldu. Fakat Chery Türkiye'yi aradığımda, dönüşün kullanıcı hatası olarak geçiştirildiğini belirttiler. Herhangi bir görsel talep etmeden geri dönüş yapacaklarını söyleyip iki hafta sonra yine benim arayıp so...

Chery Tiggo 8 Pro Klima Sorunu

Ergül
1 gün önce

Tiggo 8 aracımda klima hı ayarı dışında hiçbir şekilde sıcak üflemiyor. Chery park bayisine gittim araçta sorun yok denilip geri verildi. Fakat sorun hala devam ediyor. Sadece hı ayarında sıcak üflüyor klima ve bir sure sonra içeride durmak mümkün olmuyor doğal olarak. 26 27 28 dereceler gibi orta a...

Chery Gelmeyen Yedek Parça

1 gün önce

Altı ay önce sıfır olarak satın aldığım Chery Tiggo8 Pro marka aracım için yaklaşık iki aydır egzoz son susturucu parçasını beklemekteyim. Defalarca Chery müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açtırmama ve sosyal medya üzerinden yazmama rağmen 'Size dönüş yapacağız' denmesine karşın ne arayan ne de sora...

Chery Gelmeyen Yedek Parça

3 Yorum

Chery bu paket cevap harici bir şey yazmıyor mu? Ben daha dün Konya da araçlara baktım Konfor, özellik olarak çok iyi anlatılıyor ama böyle şikayetleri okuyunca aracı almaktan vaz geçiyorum. Sattıkları aracın arkasında durduklarını gösteren bir tek şikayet sonucu göremedim.

Abdussamet
Abdussamet

Bende almayı düşünüyordum ama bu tür şikayetler görünce iyice soğuyorum araçlardan bu tür arızalar olabilir ama servis bunun arkasında durmayıp marka kendi ürettiği araca sahip çıkmayın kullanıcıları mağdur etmesi bizim de hevesinizi kırdı bende çok beğenerek izliyordum Tiggo 8 Pro nün özelliklerini Aralık 15 den sonra almayı düşünüyordum ama bu şikayetlerden sonra başka suv araçlara yöneleceğim galiba

Saycan

Gerçekten bizde çok beğenerek aldık. Aldığımız ana kadar çok içimize sinmisti. Ama yaşadığımız ciddi sorunlar bizi korkuttu. En önemlisi bu kadar ciddi şeyler yaşamışken servisin "Aracınızda bir sorun yok"demesi bizi çok üzdü. Chery hiçbir şekilde ayıplı malın arkasında durmuyor. Serviste beklerken 3-4 kişi de aynı sorun ile gelmişti ve hepsine aynı cevap verildi.

Chery Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı