Şikayet sonuçtan hiç memnun değil

Şikayet
29 Nisan 2024 19:34

Bir buçuk ay önce 450 SR model bir motor aldım. Motoru aldığım ikinci haftada vites müşürü ve benzin şamandırası bozuldu; ekranda vites ve benzin göstergesi göstermiyor. Bu yüzden şimdi de motor contadan yağ kaçırmaya başladı. Vites müşürü ve benzin şamandırası garanti kapsamında sipariş verdik ancak hâlâ gelmedi. Şimdi de yağ kaçırıyor. Yetkili servisten randevu aldım, götüreceğim. Bir buçuk aylık ve 1900 km'de olan motoruma temiz bakıyorum, kesiciye hiç sokmadım, uzun yolda top speed bile yapmadım. En fazla 180-190 km hız gördüm. Motoru zorlamıyorum bile. Kısacası, fabrika hatalı bir motor daha bir buçuk aylıkken bu kadar sorun çıkarıyorsa, ileride neler olacağını siz hayal edin. Kesinlikle bu paraya bu motor yerine R25 alın. CFMOTO, bu yorumu görün ve ilgilenin.

30 Nisan 2024 08:14 (Şikayetten 12 saat sonra)

Ozan
Ozan

Çözüm bulabildiniz mi çünkü aynı sorunlar bende de var debriyaj balatası inanılmaz bir şekilde 650 km de yandı servisten çıkardım 1 hafta ancak oldu şimdi de ekranda hız ve ve devir gidip gidip geliyor ayaklık açık gösteriyor sıcaklığı göstermiyor

Hüsnü
Hüsnü

450 sr alıp r25 e sallayan arkadaşlar ders alın

Baransel sonuçtan hiç memnun değil

Baransel
04 Eylül 2023 11:40

Yetkili Servis Ve Fabrika İletişiminde Yaşanan Sorunlar

Berkay
28 Kasım 2024 11:08
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO 250-SR Motorumda Ciddi Arızalar Ve Servis İlgisizliği

Çağrı