Alper sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO Vip Moto Karşıyaka Pişmanlıktır.

03 Ekim 2023 21:07

CFMOTO 250SR motorumda vites problemi yaşıyordum. Motor çalışır durumdayken 1. Veya 2. Vitesten boşa geçmiyordu. Garantisi devam eden motorumu CFMOTO Yetkili Servisi olan Karşıyaka'daki Vip Moto ya bıraktım. Tam 1 hafta beklettiler ve sadece şanzımanı yağlayıp 850 TL para istediler. Garanti Kaydı açmayacağını, açarsa en fazla 100 lira para kazanacağını belirtip motorumu gelip alabileceğimi söylediler. Bu paranın fazla geldiğini belirtip 700 TL vereceğimi belirttim ikiletmeden kabul ettiler. 500 TL verebilirim desem belkide onu da kabul edeceklerdi. Motora sürdüğü yağ 1-2 günde kurudu ve motor eski haline geri döndü. Tekrar Vip Moto'ya götürdüm. Sadece vites ayarı yapıp, debriyaj somunlarını sıkıp tamamdır diye motoru alabilirsin dediler. Ne verdiğim paranın karşılığını alabildim ne de servis kaydı açtırabildim. Motoru tamir eden kişiyle telefondan iletişime geçmeye çalışıyorum cevapta alamıyorum. Vip Moto pişmanlıktır.

04 Ekim 2023 10:25 (Şikayetten 13 saat sonra)
02 Kasım 2023 16:31

CFMOTO tarafından arandım. Şikayetim hakkında bilgi aldılar ve dönüş yapacaklarını söylediler. Ancak aramadılar ve herhangi bir aksiyon alınmadı. Hem servis hem de CFMOTO ilgilenmiyor. Başka bir CFMOTO servisinde, değerinde (umarım) ücret ödeyerek motorumu yaptırmayı deneyeceğim.

Emirhan
Emirhan

Aynı boşa geçmeme sorununu bende yaşıyorum yeni aldım 100kmde daha çözdün mü sorunu çözdüyseniz nasıl çözdün

Alper

Başka bir servis vites balata değişimine 6 bin tl istedi 3 ay önce. Değiştirmedim bu şekilde kullanıyorum

CFMOTO 250NK İzmir Vip Moto

Alihan